«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۳۹۰ بهمن ۲۸, جمعه

«سازمان ملل»، ابزاری در دست ششلول بندهای «جامعه ی جهانی»!

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه ای علیه مقامات سوریه صادر کرد.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنج شنبه با اکثریت آرا، قطعنامه ای صادر کرده و در آن مقامات سوریه را بخاطر اجرای عملیات نظامی علیه اپوزیسیون مسلح و مرگ افراد غیر نظامی مورد نکوهش قرار داده و همچنین از فراخوان «اتحادیه عرب» به استعفای «بشار اسد» رییس جمهور سوریه پشتیبانی نمود.

قطعنامه با ١٣٨ رای موافق، ١٢ رای مخالف و ١۷ رای ممتنع به تصویب رسید.

همانگونه که انتظار می رفت، روسیه به دلیل نپذیرفتن اصلاحات پیشنهادی خود در متن قطعنامه به آن رای مخالف داد. مسکو از جمله پیشنهاد کرده بود تمام نیروهای اپوزیسیون سوریه به مرزبندی با گروه های مسلحی فرا خوانده شوند که به خشونت دست می زنند.

«ویتالی چورکین» نماینده دایم روسیه در سازمان ملل قطعنامه صادره را «غیر متوازن» نامید.

وی گفت:
«این قطعنامه گرایش های نگران کننده برای ما را تا حد زیادی بازتاب داده است. منظور کوشش برای منزوی کردن مقامات سوریه، امتناع از هرگونه تماس با آنها و گرانبار نمودن فورمول حل و فصل سیاسی از خارج است».

همچنین چین، ونزوئلا، کره شمالی و ایران به قطعنامه رای مخالف دادند.

یادآور می شود سوریه از میانه ی ماه مارس، شاهد موج گسترده ای از ناآرامی هاست و تظاهرکنندگان خواستار کناره گیری بشار اسد هستند. تظاهرات مردم با شعارهای ضرورت اجرای اصلاحات سیاسی ـ اجتماعی، مبارزه با فساد مالی و تامین آزادی های اساسی برگزار می شود. د ر جریان سرکوب تظاهر کنندگان توسط ارتش و پلیس سوریه تا به حال تعداد زیادی از مردم کشته، زخمی و بازداشت شده اند. برپایه ی گزارش سازمان ملل متحد، شمار کشته ها بیش از ۵ هزار نفر بوده است.

به تازگی، نبرد های مسلحانه میان دولت و مخالفان نیز شدت پیدا کرده است. بلندپایگان سوریه می گویند بیش از دو هزار نفر از نظامیان و ماموران پلیس این کشور در جریان نبردها با جنگجویان بخوبی مسلح کشته شده اند.

روسیه و چین روز شنبه ٤ فوریه برای دومین بار در چند ماه گذشته با استفاده از حق وتو به عنوان اعضای دایمی شورای امنیت سازمان ملل متحد، جلوی تصویب قطعنامه در خصوص سوریه را گرفتند. مسکو و پکن نگران تکرار باصطلاح «سناریوی لیبی» و دخالت نظامی خارجی در سوریه هستند. روسیه ضمن اینکه خواستار قطع خشونت از هر طرفی است، معتقد می باشد که خود سوری ها باید پشت میز مذاکره در خصوص قطع درگیری داخلی به توافق برسند.

سازمان ملل متحد، ٢٨ بهمن

«خبرگزاری ریا نووستی»

این گزارش از سوی اینجانب ویرایش شده است. عنوان آن و برجسته نمایی ها نیز از آنِ من است.      ب. الف. بزرگمهر


هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!