«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۳۹۲ خرداد ۲۱, سه‌شنبه

هنگامی که می گویم: «خر قبرسی» است، باور کنید!


به ویدئوی زیر بنگرید و یاوه های «خر قبرسی» را گوش کنید. حتا نیازی به باریک شدن در چیزهایی که می گوید، نیست. دریافت سطحی و نادرست وی از ساماندهی اقتصادی و شیوه ی نگرش وی به هماوندی های پولی را در همین چند جمله ای که می گوید، بروشنی می توان دریافت. انگار که ساماندهی اقتصادی تنها پل و جاده ساختن است. وی و به گمان بسیار، آن نامزدهای دیگر کم ترین دریافتی از سمتگیری اجتماعیِ اقتصاد که پایه و بنیاد ساماندهی اقتصادی در هر کشوری است، ندارند.

«خر قبرسی» در اندیشه ی گسترش بازهم بیش تر صادرات غیرنفتی است و می پندارد با این کار که هم اکنون نیز گسترش بسیاری یافته و یکی از عامل های مهم گرانی و کمبود کالاهای فرآورده ی درون کشور در بازار است، گرهِ دشواری کار و زندگی مردم، بیکاری جوانان و هزاران درد بی درمان دیگر را می گشاید. «خر قبرسی» با همین فرمایش، خود را به عنوان خدمتگزار سرمایه داری بازرگانی و دلال ایران که از ابتدای انقلاب و بویژه با آغاز جنگ گرانبار شده ی صددام بر ضد میهن مان تاکنون، بیش ترین بهره را از بودجه ی عمومی کشور برده و سودهای افسانه ای به جیب زده، لو می دهد.

ب. الف. بزرگمهر  ۲۱ خرداد ماه ۱۳۹۲


هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!