«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۳۹۴ مهر ۲۲, چهارشنبه

نام وی بیش از هر کس دیگری به این ننگ آلوده است و در تاریخ ایران ماندگار خواهد بود!

به گزارش زیر اندکی باریک شوید! بار دیگر و این بار بگونه ای دیگر، سیاه بازی درباره ی توافقی فراقانونی و همچنان در بخشی پوشیده از دیدگان مردم ایران را پی می گیرند.

در شرایطی که هم خودِ "رهبر" دبنگ، پیشگام آغاز گفتگوها در کشور عُمان با «شیطان بزرگ» بود و هم به کارگردانی نابخردانه ی وی، گفتگوها در ژنو و لوزان و جاهای دیگر پی گرفته شد و از روی ناچاری به لگدمال شدن همه ی خط و نشان هایش در بسته شدن قراردادی ننگین تن داد، بازهم می کوشند پس از این همه گند و گه کاری آشکار، "رهبر" ناپاسخگو که بند انگشتی از پایمردی و پاسخگو بودن رهبر پیشین ـ با همه ی ندانمکاری هایش ـ برخوردار نیست را از زیر بار پاسخگویی بیرون ببرند؛ ولی کور خوانده اند.

با اندک باریک بینی بیش تر می بینید که همین رفتار ناپاسخگویانه از سوی نمایندگان مجلس فرمایشی و حتا کسانی از گروه مزدوران دوسویه در گفتگوهای زیر برنام «هسته ای» نیز پی گرفته می شود و هرکدام می کوشند تا گند و گه پدید آمده را که پس از کنار رفتن اوباما از جایگاه کنونی اش با برجستگی باز هم بیش تری خود را نشان خواهد داد، بر دوش دیگری بار کند.

به هر رو و با همه ی کوشش های جانکاهانه و گاه خنده دار دزدان فرمانروا بر ایران، تاریخ داوری باریکی خواهد نمود. این داوری از هم اکنون نیز روشن است:
هیچکس، حتا آن «اُم الفساد والمفسدین» و پاچه ورمالیده های گروهش از آخوند امنیتی ریش حنایی گرفته تا برادران تازی ـ انگلیسی و دیگران به اندازه ی "رهبر" دروغگو، نابخرد و نابکار در به فرجام رسیدن چنین قرارداد ننگینی که پیامد سرراست آن، آویزان شدن شمشیر داموکلس امپریالیست ها زیر پوشش حقوقی سازمانی پوشالی به نام «سازمان ملت ها» بر فراز میهن مان است، نقش نداشته و ندارد. نام وی بیش از هر کس دیگری به این ننگ آلوده است و در تاریخ ایران ماندگار خواهد بود!

ب. الف. بزرگمهر    ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۴

***


خرازی ادعای مخالفت خامنه‌ای با توافق اتمی را رد کرد

کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران، در واکنش به ادعای تعدادی از نمایندگان مجلس مبنی بر مخالفت آیت‌الله خامنه‌ای با توافق اتمی وین گفت که رهبر جمهوری اسلامی درباره رد یا تصویب این توافق هیچ موضعی نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، وزیر اسبق خارجه ایران روز سه‌شنبه، ۲۱ مهر، تاکید کرد: «مقام معظم رهبری نظرات خود را صریح و شفاف اعلام کردند و همچنین فرمودند آن چه که به طور علنی می‌گویند همان است که به مقامات در جلسات خصوصی بیان می‌کنند و تفاوتی بین آنها نیست. ایشان موضعی در رد یا تصویب برجام نگرفتند.»

به گفته آقای خرازی، آیت‌الله علی خامنه‌ای موضوع توافق اتمی وین را به شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی «سپرده» است.

روز سه‌شنبه تعدادی از نمایندگان مجلس به ممانعت از مطرح شدن پیشنهادهای نمایندگان درباره اجرای توافق اتمی وین اعتراض کردند.

به گفته این نمایندگان معترض، شامگاه دوشنبه علی لاریجانی، رئیس مجلس، علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، و اصغر حجازی، عضو بیت رهبری، تصمیم گرفته‌اند که پیشنهادهای نمایندگان مجلس مطرح نشود.

در همین حال مهدی کوچک‌زاده، نماینده تهران در مجلس، نیز روز سه‌شنبه در تذکری گفت که مجموعه نظرات این سه نفر را نمی توان نظر رهبر جمهوری اسلامی تلقی کرد.
علی لاریجانی، رئیس مجلس، نیز در پاسخ به تذکر آقای کوچک‌زاده اعلام کرد که آیت‌الله خامنه‌ای در این باره «نقشی ندارد».

روز یک‌شنبه نیز علیرضا زاکانی، رئیس کمیسیون برجام مجلس، گفت که علی لاریجانی، رئیس مجلس، طرح برجام یا همان طرح اجرای توافق اتمی وین را به رهبر جمهوری اسلامی داده، اما او پاسخی نداده است.

علی لاریجانی در واکنش به این تذکر اعلام کرد که «بنا نبود» آیت‌الله خامنه‌ای درباره این طرح نظری بدهد.
پس از توافق اتمی وین تعدادی از نزدیکان آیت‌الله خامنه‌ای از جمله حسین شریعتمداری، نماینده او در روزنامه کیهان، اعلام کرده‌اند که وی از این توافق «راضی» نیست.

در مقابل رهبر جمهوری اسلامی به صراحت در این باره سخن نگفته و دفتر او نیز گفته‌های آقای شریعتمداری را تکذیب نکرده است.

با این حال حمیدرضا مقدم‌فر، مشاور فرمانده سپاه پاسداران، روز یک‌شنبه، ۲۵ مرداد، حسین شریعتمداری را متهم کرد که «اصرار دارد به مخاطبان خود تفهیم کند» که رهبر جمهوری اسلامی مثل او فکر می‌کند.

پیش از این اعضای تیم مذاکره اتمی ایران و محمدجواد ظریف، وزیر خارجه، بارها اعلام کرده‌اند که بحث‌های مذاکرات هسته‌ای «با جزئیات» به رهبر جمهوری اسلامی ارائه می‌شود.

در همین زمینه اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری ایران، نیز روز سه‌شنبه گفت: «همواره سعی کرده‌ایم ریز همه مذاکرات هسته‌ای به اطلاع مقام معظم رهبری برسد، در جلسات راهنمایی‌های ایشان گرفته شود و بر اساس خطوط قرمزی که ترسیم شده بود حرکت کنیم.»

گفته‌های مقامات دولت در حالی است که آیت‌الله خامنه‌ای روز ۲۰ فروردین گفته بود: «برخی اوقات گفته می‌شود که جزئیات این مذاکرات زیر نظر رهبری است، در حالی که این سخن دقیق نیست.»

آیت‌الله علی خامنه‌ای پیش از توافق اتمی وین «خط قرمز»هایی را درباره مذاکرات اتمی مطرح کرده است. در حالی که مخالفان این توافق تاکید دارند که این خط قرمزها رعایت نشده، اعضای تیم مذاکره اتمی ایران اعلام کرده‌اند که همواره خط قرمزها را رعایت کرده‌اند.

۲۲ مهر ماه ۱۳۹۴


بختی برای ویرایش این گزارش نداشتم.   ب. الف. بزرگمهر

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!