«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۳۹۵ شهریور ۴, پنجشنبه

گستاخی «یانکی» ها مرز و اندازه نمی شناسد!

به گزارش زیر اندکی باریک شوید! درست بسان آن است که چندین چاقوکشِ امروزی چون نابکاران رژیم دزدان اسلام پیشه ی خودمان با پنجه بکس و تیغ و قمه و هفت تیر و نارنجک همراه با نوچه های خویش، در خانه ای که نیمه ی آفتابگیر آن را نیز پیش تر به چنگ آورده اند، عربده کشی، ترقّه بازی و حتا تیراندازی های تهدیدآمیز به در و دیوار خانه راه بیندازند و خداوندان آن خانه که ناگزیر در بخش نمور آن خانه جای گزیده اند را به واکنش وادارند؛ و سپس با پررویی ویژه ی نوچه های خویش با برنامِ چشم آشنایِ «بچه پررو»، رفتار خداوندان آن خانه را چون بهانه ای برای گسترش تبهکاری خویش بکار برند؛ براستی رویی می خواهد که نمونه های چشم آشنای آن را در «ولی سفیه نظام» سرشکسته ی رژیم دزدان اسلام پیشه، «بچه پررو»هایی چون «سیّد از خر جسته»، آن جوانکِ آنگونه که در باخترزمین می نامند: «ایدیوت باکس» («idiot box») به نام «ارنست جاش» و فرومایگانی دیگر چون آن ها می توان یافت؛ گونه ای گستاخی که مرز و اندازه نمی شناسد.
                                 
درود بر جمهوری دمکراتیک خلق کره و مردم سرفراز آن که در پاسخ به تازه ترین و بیم برانگیزترین تهدیدهای «یانکی» ها در نشاندن و کارگزاری «موشک های تاد»، توانسته اند موشک های پرتاب شونده از زیردریایی بسازند.

مرگ بر امپریالیست های «یانکی»، همدستان و مزدوران شان در همه جا!
  
ب. الف. بزرگمهر    چهارم شهریور ماه ۱۳۹۵

***

کره شمالی یک موشک بالستیک از زیردریایی پرتاب کرد

در جریان رزمایش کره جنوبی و آمریکا، کره شمالی دست به آزمایش یک موشک بالستیک زده، که به‌وسیله زیردریایی، پرتاب شده‌است. مقام‌های سئول می‌گویند موشک تازه در مقایسه با موادر پیشین، «پیشرفته‌تر» است.

آزمایش موشک‌های «زیردریایی‌پرتاب» (اس‌ال‌بی‌ام)، در عین حال به دلیل آن‌که یافتن و رصد آن‌ها کار به مراتب سخت‌تری از مواضع زمینی‌ست، نگرانی مضاعفی را در کره جنوبی و متحدان آن کشور ایجاد می‌کند.

این موشک از شهر «شینپو» در شرق کره شمالی (شمال‌شرقی شبه‌جزیر کره) پرتاب شده و جایی اطرای دریای شرق/دریای ژاپن، در منطقه دفاع ِ هوایی ژاپن، فرود آمده است.

ارتش ایالات متحده نیز تائید کرده‌است که پیونگ‌یانگ بامداد سوم مرداد ماه آزمایش موشکی تازه را انجام داده و آن را به عنوان اقدامی «تحریک‌آمیز» محکوم کرده است.

کره شمالی، پیش از آغاز رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا در روز دوشنبه، تهدید «تهاجم پیشگیرانه اتمی» خود را نیز تکرار کرده بود.

ایالات متحده می‌گوید موشک بالستیک پرتاب‌شده که احتمالا از نوع کی‌ان-۱۱ است، تهدیدی برای منطقه شمال قاره آمریکا به‌شمار نمی‌رود. گری روز، از سخنگویان وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، گفته است «این اقدام تحریک‌آمیز تنها نتیجه‌ای که دارد، افزایش مقابله جامعه جهانی علیه اقدامات منع‌شده جمهوری دمکراتیک خلق کره (شمالی) است

از سوی دیگر مقام‌های کره در مورد «پیشرفت» در روند آزمایش موشک تازه ابراز نگرانی کرده‌اند. خبرگزاری رسمی کره شمالی، یون‌هاپ، می‌گوید این موشک ۵۰۰ کیلومتر طی کرده است. طی ماه‌های گذشته کره جنوبی آزمایش‌های موشکی دیگری نیز کرده است که که ظن قوی می‌رود به وسیله زیردریایی انجام شده‌اند؛ در اردیبهشت ماه، که به گفته مقام‌های کره جنوبی تنها ۳۰ کیلومتر را طی کرد و عملا پرتابی «ناموفق» بود، یا در تیر ماه، که باز هم ارتش کره جنوبی گفت در همان مراحل اولیه ناموفق بوده‌است.

یون‌هاپ به نقل از تحلیل‌گران می‌گوید رسیدن به توانایی پرتاب موشک از طریق زیردریایی، به این دلیل که تا پیش از پرتاب پیدا کردن آن‌ها کار بسیار مشکلی‌ست، «تهدیدی تازه برای منطقه به شمار خواهد رفت».

طی پنج سال گذشته، از زمانی که کیم جونگ‌اون، تازه‌ترین عضو خاندان کیم، رهبری کره شمالی راه به دست گرفته‌، آن کشور بیش از ۳۰ آزمایش موشکی بالستیک انجام داده‌است.

شورای امنیت سازمان ملل در پی آزمایش هسته‌ای چهارم از سوی پیونگ‌یانگ، که آن‌هم در دوره رهبری کیم جونگ‌اون رخ داده، بر شدت تحریم‌های خود علیه آن کشور افزود.

کره شمالی در عین حال می‌گوید موفق شده مدل کوچک‌شده کلاهک‌های هسته‌ای را برای آن‌که به موشک‌های بالستیک وصل شوند، تولید کند. سئول و واشینگتن چندان این ادعا را جدی نگرفته و معتقد هستند پیونگ‌یانگ، هنوز قادر نیست کلاهک‌های هسته‌ای خود را پرتاب کند.

چین، مهم‌ترین حامی پیونگ‌یانگ، به طور معمول خواستار خویشتن‌داری در مقابل اقدامات کره شمالی و یافتن راهی برای بازگشت به مذاکرات اتمی با آن کشور است. در عین حال از پینونگ‌یانگ خواسته دست از اقداماتی که شرایط را وخیم‌تر می‌کند، بردارد.

برگرفته از تارنگاشت وابسته به وزارت امور خارجی «یانکی» ها: «رادیو فردا»، سوم شهریور ماه ۱۳۹۵

بختی برای ویرایش این گزارش نداشتم. برجسته نمایی های متن همه جا از آنِ من است.   ب. الف. بزرگمهر

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!