«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۳ آذر ۳۰, جمعه

برگزاری گردهمایی بزرگی در دمشق با فراخوان «سوریه آزاد» برای برپایی دولت مدنی

در میدان «الامویین» دمشق، گردهمایی با فراخوان «سوریه آزاد» برگزار شد. همپایان در این گردهمایی بر برپایی دولت مدنی، پاسداری از هوده ی زنان و آزادی‌های بنیادین در سوریه پافشردند.

برگرفته از «تلگرام»  ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ (با ویرایش، پارسی و پاکیزه نویسی درخور از اینجانب: ب. الف. بزرگمهر)

پی افزوده:

«خرس روسی» بجای همپا شدن با جانوری به نام «بشار اسد» برای دستیابی به یکی دو پایگاه رزمی در سوریه و از آن بدتر، هموار نمودن راه رژیم دزدان اسلام پیشه ی فرمانروا بر ایران در آن کشور، می بایستی از سال ها پیش از نیروهای کُردِ پیشروی سوریه پشتیبانی می کرد تا ناگزیر به علتیدن در دامن «یانکی» ها و امپریالیست های اروپای باختری نشوند؛ چشمداشتی شاید بیجا از خرسی کوته بین با «آزمون و ندانمکاری» های بیشمار که «یانکی» ها و همپالکی های تبهکارش، سیاست یا بهتر است بگویم: «بی سیاستی» شان را از چندی پیش در سیاست های راهبردی (تاکتیکی) خود گنجانده و در کردار آن را در شکمبه ی برآمده ی خود گواریده اند.

ب. الف. بزرگمهر   ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳

ویدئوی پیوست: برگزاری گردهمایی بزرگی در دمشق با فراخوان «سوریه آزاد» برای برپایی دولت مدنی



رژیم ورشکسته و خیانتکارِ دزدان اسلام پیشه، سایه ی مرگ را بر فراز ایران می گستراند! ـ بازپخشش

ایوب شهبازی، نوجوانی زندانی در زندان سنندج است که از سوی بیدادگاه رژیم دزدان اسلام پیشه به مرگ محکوم شده و باید به دار آویخته شود. وی که هنوز کم تر از ۱۸ سال دارد، کسی را کشته است. چه کسی، برای چه و چگونه، برایم هیچ روشن نیست؛ ولی آنچه روشن تر از روز است، اینکه وی نیز چون شمار سترگی از بزهکاران اجتماعی دیگر که هر روز از سوی رژیم تبهکار فرمانروا بر ایران بدار آویخته می شوند، فرآورده ی همان اوضاع و شرایط اقتصادی ـ اجتماعی ناگوار و تلخی است که این رژیم پلید برای توده های مردم ایران رقم زده است. نیک که بنگری، دزدانی بس بزرگ در جامه ی اسلام به همه گونه تبهکاری های اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و ... دست می یازند، بی آنکه کسی بتواند به آن ها بگوید: بالای چشم تان ابروست! دزدانی که برای گسترش ترس در میان مردم، گناهانی کوچک تر از آنچه این نوجوان به آن دست یازیده و هرگونه پرخاش مردم به چنین اوضاع نابسامان و دزدبازار گسترش یافته در کشور را با چوبه ی دار یا زندان های درازمدت پاسخ می گویند … دزدانی که براستی تک تک شان سزاوار چوبه های دارند؛ از آن مترسک تمرگیده در جایگاه "رهبری" و یار غارش: «اُم الفساد والمفسدینِ» دزد سرِ گردنه گرفته تا بسیاری دیگر در هِرَمی که آبشخورِ آن، خون خلق های ایران زمین و بویژه جوانان آن است.

مرگ بر رژیم تبهکار و خیانت پیشه ی دزدان اسلام پیشه!

ب. الف. بزرگمهر    ششم آذر ماه ۱۳۹۵

https://www.behzadbozorgmehr.com/2016/11/blog-post_89.html

۱۴۰۳ آذر ۲۹, پنجشنبه

گفتاری نیک که به کردار نیک نخواهد انجامید ـ بازپخشش

آقای محمود صادقی، نماینده ی مجلس نامور به «شورای اسلامی»، روز یکشنبه ۲۶ آذر ماه ۱۳۹۶، سخنان نیکو و انتقادآمیزی همراه با پند و اندرز در آن مجلس فرمایشی بر زبان راندند که گرچه، بنا بر زبانزدِ «آنچه که عیان است، چه حاجت به بیان است»، شمار بسیاری از مردم ایران از بخش سترگی از آن ها آگاهند، خواب برخی از نمایندگان لمیده در آن مجلس فرمایشی را برآشفت و یکی دو تای شان را به پرخاش و آستانه ی کاربرد زورِ بازو کشاند. وی در بخشی از سخنان پندآمیز خود با یادآوری و به چالش کشیدن یکی از گفته های «امام سیزدهم» از آن میان گفت:
«آیا مجلس عصاره فضائل ملت است؟ ما عصاره فضائل شورای نگهبان هستیم. بیاییم شفافیت را از مجلس آغاز کنیم. نظام مالی مجلس، غیرشفاف است. چرا اجازه نمی‌دهند بودجه سالانه مجلس به طور شفاف حسابرسی شود؟ آیا نمایندگان مجلس در جریان حسابرسی‌های سالانه بودجه‌ای مجلس هستید؟ چرا گزارش شفافی از حسابرسی‌های سالانه مجلس ارائه نمی‌شود؟ حسابرس‌های دیوان محاسبات هر سال بودجه مجلس را حسابرسی می‌کنند ۴۰ ـ ۵۰ ایراد می‌گیرند؛ ولی رییس دیوان محاسبات همه آنها را خط می‌زند.»۱ 

ناگفته پیداست که آن فضائل با فضله های جوندگانی چون موش و خوکچه هندی و ویزگی های سرشتی شان، چون همواره سرگرم به نیش کشیدن چیزی، شکمبارگی، زاد و رود فراوان یک نرینه با مادینه های بسیار و اندوختن و پنهان نمودن هر چیزی در هر گوشه و کناری، هماوندی سرراست دارد۲ و روشن است که ملت ایران در همه ی تاریخ سراسر درد و رنج، ولی رویهمرفته پربار و درخشان خویش از چنان فضلی بی بهره بوده و همچنان نیز هست. به این ترتیب، سخن نامبرده که آن نمایندگان خیمه و خرگاه ولایت را چکیده ی «شورای نگهبان تاریک اندیشی و واپسگرایی» می داند، سخنی بِهوده و بجاست. وی در پی با خوش بینی بیش از اندازه، افزوده است:
«اگر دنبال مبارزه با فساد هستیم، از خودمان شروع کنیم. باید اراده و عزم جدی در همه نهادهای کشور اعم از قوه مقننه، قضاییه و مجریه برای مقابله با فساد صورت گیرد.»۳ که باید از وی پرسید:
آیا آماج سخن شما این است که به عنوان نمونه و سرمشق برای دزدان کِهتر، خود تبهکاران و کلان دزدان رژیم، پیش از آنکه «یانکی» ها نام و اندازه ی انباشت سرمایه و سپرده های هر یک در بانک های «ایالات متحد» و کانادا و اروپا را در رسانه های شان درج کرده، آبروی نداشته شان را ببرند، خود پیشگام شده و میلیون ها و میلیاردها دلار و یوروی دله دزدی های شان تاکنون را به آگاهی توده ی مردم ایران برسانند؟! آیا چشمداشتی بیش از اندازه نیست؟ آیا چنین گفتار نیکویی که از تندیِ نیکویی، گمان برانگیز می نماید به کردار نیک خواهد انجامید؟! من که چشمم آب نمی خورد ...

ب. الف. بزرگمهر   ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۶

https://www.behzadbozorgmehr.com/2017/12/blog-post_69.html

پی نوشت:

۱ ـ برگرفته از گزارش «التهاب شدید در مجلس پس از نطق یک نماینده اصلاح‌طلب ...»، «آفتاب»  ۲۶ آذر ماه ۱۳۹۶

۲ ـ نیاکان تیزهوش ما ایرانیان به تازیان که نزدیک به دو سده سوار بر اسب به «عجم» (به آرشِ «لال» و «گنگ») فضل می فروختند، یک «ه» کوچک به چنان قضلی افزوده و آرشی نوین، سزاوار آن تبار خونریز و وامانده بخشیدند. واژه ی «فضلة» در عربی، نه به آرش سرگین جانوران که به آرش بازمانده ی هر چیزی است. 

۳ ـ برگرفته از گزارش «التهاب شدید در مجلس پس از نطق یک نماینده اصلاح‌طلب ...»، «آفتاب»  ۲۶ آذر ماه ۱۳۹۶

آواره هایی نشسته در کنار ویرانه های خانه و کاشانه

از نویدی نیک تا کرداری نیک تر به هر رو دیواری است که بسته به جُستار آن، کوتاه تر یا بلندتر است؛ گرچه، چنان دیواری، بنا بر آزمون های دور و نزدیک دهه ها، آنجا که سخن بر سر همیاری با توده های مردم میهن مان در کار باشد، درباره ی خرموش های اسلام پیشه ی دست اندر کار، دیواری گذرناپذیر از کار درمی آید؛ مشتی ناکس و نابکارِ ناپاسخگو از بدترین نمونه های تاریخی آن که نویدهای شان هیچگاه به کرداری نیک نینجامیده و در آینده نیز نخواهد انجامید.* آنچه در زیر آمده تنها نمونه ای کوچک از میان هزاران نمونه ی کوچک و بزرگ دیگر است.

سرنگون باد گروهبندی های خرموش اسلام پیشه ی فرمانروا بر میهن مان در جنگی ساز و برگ یافته به جنگ ابزار!

برپا، پایدار و پیروز باد پیشانی یگانه ی خلق های ایران برهبری طبقه کارگر!

ننگ و نفرت بر همه ی رژیم هایی که به هر شوند سودجویانه و کوته بینانه از رژیم تبهکارِ دزدان اسلام پیشه ی ننگ ایران و ایرانی پشتیبانی می کنند!

ب. الف. بزرگمهر   ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳

 * «چون مَلَخ هر جا که پا بنهید، آبادی و آبادانی رخت برمی بندد»

https://www.behzadbozorgmehr.com/2024/12/blog-post_62.html 

***

ما همه اینجا آواره مانده ایم

ساکنان ساختمان شش طبقه فروریخته در اهواز، در خیابان‌ نشسته‌ و سرپناهی ندارند.

استاندار گفته بود به ما سرپناهی می‌دهد؛ اما هیچ خبری نیست. حتی اجازه نمی‌دهند در این سرما در خیابان چادر بزنیم.

برگرفته از «تلگرام»  ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳

ویدئوی پیوست: آواره هایی نشسته در کنار ویرانه های خانه و کاشانه


کی گفته شب یلدا درازترین شب ساله؟

کی گفته شب یلدا طولانی ترین شب ساله؟ به نظر من طولانی ترین شب سال، شبی است که خانواده ات ازت یه درخواستی داشته باشن ولی نتونی بر آورده اش کنی ...

اونی که از فشار قبر میگه، خبر از فشار فقر داره؟!

برگرفته از «تلگرام»   ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳

ویدئوی پیوست: کی گفته شب یلدا درازترین شب ساله؟



بازگفت زنان عرب از کم‌آبی در ماهشهر و اهواز

در برابر دشواری ها و نارسایی های سترگ پدید آمده در پی ناکارآمدی ها و تبهکاری های رژیمی بس پلیدتر از همه ی رژیم های تاریخ ایران، شاید آنچه در گفتار زیر آمده و بازگو شده، چندان بزرگ نباشد؛ ولی آیا به همین سادگی می توان از کنار آن گذشت و از توده ی مردمی همه چیز از دست داده که تندرستی شان نیز به بازی گرفته شده، خواست که (هم اکنون) آن را نادیده گرفته و بجای آن به داستان های هَشت مَن نُه شاهی یا اندرزهایی از «نهج البلاغه» که بسیاری از آن ها پیش و بیش از هر کسی گریبان خودِ سگ مذهبان فرمانروا را می گیرد، گوش فرا داده تا بر فرهنگ شان افزوده  شود؟!

ب. الف. بزرگمهر   ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳ 

***

بازگفت زنان عرب از کم‌آبی در ماهشهر و اهواز

سال‌هاست مردم در خوزستان درگیر بحران آب هستند و این بحران نه تنها به آب مصرفی و آشامیدنی مرتبط است بلکه ساختار شهرها و فاضلاب‌ها را نیز دربرمی‌گیرد؛ با کوچکترین بارش باران، خیابان‌ها را سیل می‌گیرد، هر سال چندین کودک جان خود را در فاضلاب‌های اهواز از دست می‌دهند، وضعیت روستاها به مراتب بدتر است.

در متن پیش رو که روایتی است از زنان عرب ساکن بندر ماهشهر و اهواز، به وجهی از معضل کم آبی نگریستم که به رابطه زن بودن، فقیر بودن، تعلق به گروه اتنیکی تحت ستم با تاثیرپذیری بیشتر نسبت به بحران کم آبی می‌پردازد. در این گزارش سعی کرده‌ایم به ستم مضاعفی که بر زنان در ارتباط بحران‌های محیط زیستی مانند کم آبی رخ می‌دهد بپردازیم.

در جنوب ایران، در هوای بالای ۵۰ درجه، در منطقه‌ای که ساعت‌های طولانی در روز آب قطع می‌شود و حتی در برخی از روستاها تنها دو ساعت در شبانه روز امکان دسترسی به آب فراهم است و همان دو ساعت هم کیفیت آبی که وصل می‌شود به‌قدری نامطلوب است که بوی تعفن می‌دهد، رنجی که زنان از بحران کم‌آبی می‌برند جنبه‌های تلخ دیگری هم دارد؛ رنجی است مضاعف.

هورالعظیم به‌دلیل بهره‌برداری‌های نفتی، کاهش حقابه و خشکسالی‌های مکرر با بحران زیست‌محیطی شدیدی مواجه است. سدهای کرخه و گتوند منابع آبی را کاهش داده و حفاری‌های نفتی در میدان‌ های آزادگان و سهراب تنوع زیستی این منطقه را تحت تأثیر قرار داده اند. آلودگی‌های نفتی و خشکی تالاب باعث طوفان‌های گرد و خاک شده و گروه‌هایی از مردم از نظر معیشت به‌شدت آسیب دیده‌اند. اما زنان از جمله افرادی هستند که این بحران بر زندگی آنها رنج بیشتری تحمیل کرده و با دشواری‌های شدیدتری مواجه شده‌اند. این را در روایت‌هایی که ساره و حیفا از تجربه‌ی زیسته‌ی روزمره‌شان می‌گویند می‌شود به روشنی دید.

سالیان سال است که مردم در خوزستان درگیر بحران آب هستند و این بحران نه تنها به آب مصرفی و آشامیدنی مرتبط است بلکه ساختار شهرها و فاضلاب‌ها را نیز دربرمی‌گیرد؛ با کوچکترین بارش باران، خیابان‌ها را سیل می‌گیرد، هر سال چندین کودک جان خود را در فاضلاب‌های اهواز از دست می‌دهند، وضعیت روستاها به مراتب بدتر است و بسیاری از مردم آبی را استفاده می‌کنند که حاوی نمک بسیار است و به سختی می‌توانند با آن دست و صورت را شست‌وشو دهند. با این‌همه ساره و حیفا رنج زنان را از مواجهه با کم‌آبی با جزییات بیشتری بازگو می‌کنند.

ساره، معلمی بیست و یک‌ساله است که در ماهشهر زندگی می‌کند. او می‌گوید قطع شدن آب در بسیاری از مناطق این شهر بسیار زیاد اتفاق می‌افتد، وقتی هم آب وصل می‌شود دست‌کم یک ربع اول، آب و گل و آلودگی از شیر آب بیرون می‌آید و قابل استفاده نیست. از طرف دیگر، آب لوله‌کشی و شهری در همه خوزستان قابل شرب نیست، بسیار آلوده است و همه مردم مجبورند آب آشامیدنی را بخرند؛ اما زنان مشکلات مضاعف دیگری هم دارند که ساره اینطور توضیح می‌دهد:
منطقه‌‌ای که خور از آن رد می‌شود بافت قدیمی شهر محسوب می‌شود و معمولا خانواده‌های آنجا به‌شدت سنتی و مذهبی هستند، آب خور به‌شدت کثیف است و بوی تعفن فاضلاب کل آن منطقه را گرفته چون فاضلاب مستقیم وارد خور می‌شود. از طرفی وجود پل‌های روی خور باعث شده از پایین یک فضای تنگ و تاریک درست شود و به خاطر وضعیت اسفناک و غیر بهداشتی که دارد هیچ شخصی در شرایط عادی پایین نمی‌رود خصوصا در هوای شرجی. همین قضیه باعث تجمع یک قشر خاصی از افراد در زیر پل می‌شود، تا به حال چندین بار سرقت و تجاوز به زنان زیر پل گزارش و دیده شده و همین قضیه باعث می‌شود سختگیری در آن منطقه برای زن‌ها بیشتر باشد.

مشکلات زن‌ها در این خلاصه نمی‌شود. به گفته ساره همه خانه‌ها یک منبع بزرگ برای ذخیره آب دارند زیرا قطع شدن آب به یک چرخه روزمره و عادی تبدیل شده است و آب مصرفی خانه‌ها باید به طریقی تامین شود. در چنین شرایطی این زنان هستند که باید بشکه‌های بیست لیتری آب آشامیدنی را جابه‌جا کنند. از طرفی این آب تصفیه شده هم از کیفیت کافی برخوردار نیست. ساره می‌گوید:
کیفیت آب بسیار بد است. من بارها دیدم که زن‌ها چقدر شرمنده شده‌اند بابت اینکه طعم بد آب روی طعم غذاهایی که درست می کنند تاثیر بد گذاشته و بارها دیدم که این وسط چقدر مردها رنجیده می‌شوند و به زن‌ها شرم می‌دهند از این بابت که چرا غذات مزه بدی می‌ده؛ چرا چای و قهوه‌ای که درست کردی مزه آب لوله می‌ده؛ چرا آب شوره؛ مهمان اومده الان این آب رو بذاری جلوش چی میگه؛ چرا یخ در نیاوردی از صبح تا حالا؛ آب تو کلمن چرا گرمه ... درحالی که اینها چیزی نبوده که زن‌ها در آن نقشی داشته باشند.

برگرفته از «تلگرام»   ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳

راستی آدم ها، شما هنوز خوشبختید؟

بنویس،
بیداد نان
فریاد گرسنگی را
در نطفه خفه کرد.

بگو،
چندشب پاییز باید بگذرد
تا سارا
که دلش هوای اَنار نوبرانه داشت
خواب درخت اَنارببیند؟

چقدر باران ببارد
تا آن مرد که دست‌هایش و پاهایش بسته بود،
با دست های باز
و پاهای بدون زنجیر
به خانه برگردد؟

چرا آفتاب نمی‌تابد؟
تا مادر که در باران می آمد
کفش‌های‌ پاره و خیس‌اش را
در آن خشک کند.

چقدر مانده به زنگ صلح؟
چقدر مانده به زمان آزادی؟
چقدر مانده به وقت برابری ؟

تا شاید ،
دارا
آتش تفنگش را
دیگر،
بر مردمان کوچه‌ی اَندوه
نَبارانَد؟

راستی آدم ها،
میان اینهمه دلتنگی
شما هنوز خوشبختید؟

«ایراندخت»

برنام را از بوم برگزیده ام.  ب. الف. بزرگمهر

در شریعت سگ مذهبان، ۴۰ تازیانه آدمی را بس نبُوَد ... ـ بازپخشش

ننگی است بزرگ بر دامن ایران و ایرانی

در شریعت سگ مذهبان، آدمی همان چهارپاست که روی دو پای پسین خود راه می رود. در این شریعت که گویا از آسمان به زمین رسیده و با شتر پیوندهای نزدیک دارد (شریعت شتری!)، ۴۰ تازیانه* آدمی را بس نبُوَد. وی را به آن اندازه زنند تا دو پای جلویش را نیز بر زمین نهد و آدم شود!

ب. الف. بزرگمهر    هشتم خرداد ماه ۱۳۹۵


* درباره ی «تازیانه» در «واژه نامه دهخدا» از آن میان، چنین آمده است:
آنچه بدان اسب را زنند ... تازیانه از سه ریسمان چرمی ساخته می شد تا به ۱۳ ضربت، سی ونه تازیانه را کامل نماید و در شریعت، سزاوار نبود که کسی را بیش از ۴۰ تازیانه زنند («قاموس کتاب مقدس»).

۱۴۰۳ آذر ۲۸, چهارشنبه

کالای بنیادین آن ها هم خودروهای زیبنده و برازنده است بَبَم جان

انگار چشم بصیرت نداری بَبَم جان.* کالای بنیادین آن ها هم خودروهای زیبنده و برازنده است؛ آن ها که غم نان و آب و اینا ندارند؛ همه ی این ها را از فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی یا جاهای دیگر سپارش می دهند. خودشان و تخم و ترکه شان هم یک پا اینجا دارند و پایی دیگر آنجا. بگمانم به آموزش «نهج البلاغه» نیازمندی تا شیرفهم شوی.

ب. الف. بزرگمهر   ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳

* فرشاد مومنی، کارشناس اختسادی: در لایحه بودجه ۱۴۰۴ حدود ۳ میلیارد دلار از بودجه ارزی تخصیص یافته به کالاهای اساسی را کم کردند و دو سوم آن را به واردات خودروهای لوکس اختصاص دادند ... (ویدئوی پیوست)

برگرفته از «تلگرام»   ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳

ویدئوی پیوست: کالای بنیادین آن ها هم خودروهای زیبنده و برازنده است بَبَم جان



می دانم دل تان برایم تنگ می شود ...

می دانم دل تان برایم تنگ می شود؛* یک تُک پا می رویم مصر برای دیدن همتای مان: «سیسی خان» و زود برمی گردیم تا آموزش های ارزشمند «نهج البلاغه» را با هم پی بگیریم. خُب هم چانه ی من و هم چانه ی سخنگوی مان، بانو مکرمه: «خاله خان باجی نظام» خسته شده بود. آنجا کمی خستگی درمی کنیم و شاید دیدن اهرام سه گانه هم برویم تا فال و تماشا انشاء الله کامل شود. نگران ما نباشید ...

از زبان ملیجک نظام پوشالی سزاوار سرنگونی دزدان اسلام پیشه:  ب. الف. بزرگمهر   ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳

* مهتر «جمهوری اسلامی ولایت خرموش پرور»، فردا (چهارشنبه) برای همپایی در یازدهمین نشست سران «سازمان همکاری اختسادی هشت کشور اسلامی درحال گسترش» نامور به «دی ۸» به مصر رهسپار می شود.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۳ (با ویرایش، پارسی و پاکیزه نویسی درخور از اینجانب: ب. الف. بزرگمهر)

چشمت روشن کیر خر مادر بخطا! شرمت نشود؛ بگذار بگردن بی فرهنگی شان

چشمت روشن کیر خر مادر بخطا!* شرمت نشود؛ بگذار بگردن بی فرهنگی شان. نمی خواهی آسیب شناس اسلام پیشه برای شان بفرستی که ببیند چه مرگ شان است؟ آیا این کودکان بیگناه هم با علی اکبر و علی اصغر و اینا در بهشت محشور خواهند شد یا الله آن ها را به بخش ویژه ی «غلمان نشین» آن ناکجاآباد نزد بچه باز بیت رهبری ات: سعید توسی گندم نژاد خواهد فرستاد تا با نوای آسمانی برای شان قرآن بخواند؟ هان حرامزاده که کشوری باستانی را همراه با لات و لوت های دکترا گرفته از دانشگاه هایی چون «هاوایی» و «کالدونین» و اینا به چنین روزی نشانده اید؟

سرنگون باد گروهبندی های خرموش اسلام پیشه ی فرمانروا بر میهن مان در جنگی ساز و برگ یافته به جنگ ابزار!

برپا، پایدار و پیروز باد پیشانی یگانه ی خلق های ایران برهبری طبقه کارگر!

ننگ و نفرت بر همه ی رژیم هایی که به هر شوند سودجویانه و کوته بینانه از رژیم تبهکارِ دزدان اسلام پیشه ی ننگ ایران و ایرانی پشتیبانی می کنند!

ب. الف. بزرگمهر   ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳

* هولناک و شوکه‌کننده؛ بردگی جنسی کودکان، شبی ۵۰۰ هزار تومان!.

در اینستاگرام صفحاتی هستند که کودکان ۵ الی ۱۰ ساله را به عنوان برده‌جنسی در معرض فروش یا اجاره قرار می‌دهند.

شخصی که خود را واسطه معرفی می‌کند بعد از ارسال تصاویر کودک، قیمت فروش هر کودک را ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد. اما تراژدی در همین‌جا متوقف نمی‌شود؛ او پیشنهاد می‌کند که می‌تواند کودکان را به‌صورت اجاره‌ای و به قیمت هر شب ۵۰۰ هزار تومان در اختیار مشتریان قرار دهد./ ایران ۲۴

برگرفته از «تلگرام»   ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳

تو آنجا بنشین، سخنرانی کن! ـ بازپخشش

ب. الف. بزرگمهر   هشتم آبان ماه ۱۳۹۴

https://www.behzadbozorgmehr.com/2015/10/blog-post_413.html



ما تنها سراغ مردم کوچه و بازار خودمان می رویم

ما تنها سراغ مردم کوچه و بازار شام می رویم تا آن ها را براه راست رهنمون شویم؛* با «عزراییل» هم اکنون ناچاریم کاری نداشته باشیم تا آینده چه زاید؛ با انگلیس و آمریکا سگ شان را هم سلام می کنیم؛ ولی چشم دیدن کُردها را نداریم. از دولت اسلام پناه ترکیه که کمک های شایانی به ما نموده اند سپاسگزاریم، ولی مبادا ما را نمک پرورده شان بشمار آورید؛ ما چون سگ های نامور به «نازی آباد» در آن مملکتی که در تاریخ خود همواره چون خاری در گلوی اسلام گیر کرده، اسلام و مسلمانی راستین را نشناخته، دوست و دشمن، آشنا و بیگانه برای مان یکی است؛ ولی آسیاب به نوبت!

از زبان این تروریستِ نه چندان درست رنگ آمیزی شده:  ب. الف. بزرگمهر   ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳  

* جولانی: با اسرائیل وارد درگیری نمی‌شویم

احمد الشرع ملقب به محمد الجولانی فرمانده تحریر الشام:
ـ می‌توانستیم به پایگاه‌های روسیه در سوریه ضربه بزنیم، اما به روس‌ها فرصت دادیم تا در رابطه خود با مردم سوریه تجدیدنظر کنند.

ـ با سفارتخانه‌های غربی در تماس هستیم و در حال مذاکره با انگلیس برای بازگرداندن نمایندگی این کشور در دمشق هستیم.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۳ (دانسته از ویرایش آن خودداری ورزیده ام. ب. الف. بزرگمهر)

برای همین است که شکست پشت شکست خورده ایم ...

همین دیشب وخت خوابیدن «شکل‌گیری قطب قدرت جهان اسلام»* در فکرمان جرقه زد و نگذاشت بخوابیم:
برای همین است که شکست پشت شکست خورده ایم و تنها هارت و پورت کرده و بجای آن ها که دست مان به گردن شان که نه به تخم شان هم نمی رسد، الی ماشاء الله توی سر خلق الله خودمان زده و هر روز مشتی جوان را دار زده ایم؛ ولی چجوری باید قطب قدرت در جهان اسلام را شکل داد؟ آیا شدنی است؟ ... اگر بشود هم دستکم سه سده بدرازا می کشد و تا آن هنگام این لامَصَّبِ هوش مصنوعی که کم کم دارد پا در چای پای خدا می نهد، جهان را فتح می کند. آیا دیگر مسلمان شیر پاک خورده ای بر جای می ماند که به درگاه الله نماز بخواند؟ لا الله الا الله! بگذار فردا که خدمت مُعَظَّمُّ لَه شرفیاب می شویم، چجوری اش را بپرسیم؛ حالا کَپِه مرگت را بگذار ...

از زبان این مَشَنگ الله:  ب. الف. بزرگمهر   ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۳ 

* سرلشکر صفوی: تنها راه مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی، شکل‌گیری قطب قدرت جهان اسلام است

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، گفت: تنها راه نجات ملت و کشورهای اسلامی برای مقابله آمریکا و رژیم صهیونیستی همگرایی و وحدت ملت ها و کشورهای اسلامی و شکل گیری قطب قدرت جهان اسلام است.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۳

۱۴۰۳ آذر ۲۷, سه‌شنبه

چون مَلَخ هر جا که پا بنهید، آبادی و آبادانی رخت برمی بندد

هر کاری که از دست مان بر بیاید، نه! گوش مان از این نویدهای بی پشتوانه پُر است ...

سخنان از دل و جان برآمده ی بانویی اهوازی رو به یکی از خرموش های گماشته ی نظام سگ مذهب دزدان اسلام پیشه (استاندار) با اشاره به فرو ریختن ساختمانی شش اشکوبه در زیتونِ کارمندی آن شهر

بنیاد داده ها برگرفته از «تلگرام» به تاریخ ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۳ با ویرایش، پارسی و بازنویسی  درخور از اینجانب است.  برنام و زیربرنام را بر پایه ی آنچه این بانوی رُک و پوست کنده گو بر زبان آورده، نوشته ام. ب. الف. بزرگمهر

ویدئوی پیوست: چون مَلَخ هر جا که پا بنهید، آبادی و آبادانی رخت برمی بندد



این هم تندیسِ آقا بیشعور چندین هزار سال پیش ژاپن ... ـ بازپخشش

این هم تندیسِ آقا بیشعور چندین هزار سال پیش ژاپن، گرم سخنرانی آتشین و خودنمایی های گنده گوزانه:
«... گفتم که ما باید در همین صف مقدم با متانت و بدون هیچگونه تغییری در وضعمان پیش برویم تا مردم پشت سرمان بیایند و همین کار را کردیم. سرها را انداختیم پایین و بدون اینکه به روی خودمان بیاوریم که اصلاً سرباز مسلحی در مقابل ما وجود دارد، رفتیم نزدیک! به مجرد اینکه به یک متری این سربازها رسیدیم، من ناگهان دیدم مثل اینکه آنها بی‌اختیار پس رفتند و یک راهی به قدر عبور سه چهار نفر باز شد ...»

ب. الف. بزرگمهر    هشتم تیر ماه ۱۳۹۶

https://www.behzadbozorgmehr.com/2018/08/blog-post_79.html



ما که خودمان فرار نکردیم؛ روس ها ما را فراری دادند

بدروغ می گویند من سر همه شیره مالیده، آن ها را به ایستادگی دلگرم نموده و سپس فلنگ را بسته و در رفته ام. ما که خودمان فرار نکردیم؛ روس ها ما را فراری دادند. خدا کمرمان را بزند، اگر دروغ گفته باشیم!

از زبان «زرّافه عربی»:  ب. الف. بزرگمهر   ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۳



۱۴۰۳ آذر ۲۶, دوشنبه

به این می گویند: پنداری نیرومند! ـ بازپخشش

تصویر خانمی در حال آرایش را درج کرده و از زبان پیامبر اسلام نوشته است:
«در آینده زنانی پیدا می شوند که در عین پوشیدگی، برهنه اند؛ لباس های بدن نما و جوراب های نازک می پوشند؛ هوسباز و دلفریب اند؛ موهای خود را بگونه ای آرایش میکنند که همانند کوهان شتر می نماید. این ها به بهشت نمی روند و با این که بوی بهشت از راه دور احساس می شود، حتا بوی آن به دماغ شان نخواهد رسید.»

برگرفته از «گوگل پلاس» با ویرایش درخور از اینجانب: ب. الف. بزرگمهر

می نویسم:
ثابت شده که کم و بیش همه ی مردان در هر دقیقه، چند ثانیه ای به همخوابگی می اندیشند؛ به نظر می رسد که پیامبر اسلام به جز شمار فراوان زن های خود که افزون بر انجام وظیفه های روزمره و شاید شبانه روزی زناشویی، ستیزه ها و حسادت ها و سخن چینی های شان برعلیه یکدیگر، وقت بسیار ارجمندی را از حکومت اسلام می گرفته، ثانیه های بسیار کوتاهی در هر دقیقه برای رتق و فتق امور مسلمین وقت داشته اند که اینگونه خواب زن های آینده را نیز در سر می پرورانده اند! به این می گویند:
پنداری نیرومند!

ب. الف. بزرگمهر ششم مهر ماه ۱۳۹۲

https://www.behzadbozorgmehr.com/2013/09/blog-post_7472.html

من نیز بر این باورم

من نیز بر این باورم؛* روندی که از پیش از یورش گروه تندرو و گمان برانگیز «حماس» آغازید و پرخاش انبوه توده های مردم «عزراییل» در «تِل آویو»، «حیفا» و بسیاری از جاهای دیگر آن سرزمین باستانی که به رویارویی با این بگفته ی وی: «بدترین دولت تاریخ عزراییل» برخاسته بودند آن را روشنی بخشید. رویکرد دولت «نادان یابو» نه تنها بهره وری های توده ی مردم آن کشور از یهودی و عرب و دیگر باشندگان را بازنمی تاباند که ناساز با آن، در راستای سیاست های تبهکارانه ی امپریالیست ها بویژه «گروهبندی انگلو ساکسون» آن («یانکی» ها + انگلیس) سمتگیری شده و زیان های بس بزرگ و دامنه داری را در پی خواهد داشت.

ب. الف. بزرگمهر   ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۳

* لیبرمن: دولت نتانیاهو بدترین دولت تاریخ اسرائیل است.

وزیر جنگ پیشین رژیم سهیونیستی گفت: دولت کنونی به رهبری «بنیامین نتانیاهو» با سیاست‌ها و رویکردهای خود، اسراییل را به سوی جنگی درونی می کشاند.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۳ (با ویرایش و پارسی نویسی درخور از اینجانب: ب. الف. بزرگمهر)

حال که دیگر دست مان از همه جا کوتاه شده ...

حال که دیگر دست مان از همه جا کوتاه شده و جنازه پشت جنازهِ شهید حَرَم زینب سلام الله می آورند، گفتیم برای دلجویی زنان شوی از دست داده و پدران و مادران فرزندانی عمودی رفته افقی برگشته، دستی به سر و گوش این بچه های نازنین بازمانده از آن مرحومان بکشیم که چند تایی شان پس از شهادت پدر، پا به جهان نهاده و از فیض دیدارشان محروم مانده اند. حواس مان را هم ششدانگ جمع کردیم تا مبادا از محشور شدن آن عزیزان با حوریان بهشتی، چیزی ناخواسته از زبان مان بلغزد؛ بجای آن ها علی اکبر و علی اصغر و اینا را نشاندیم و قدری هم نمک ریختیم تا انشاء الله حال و هوای شان کمی بهتر شود.

از زبان این مردک بی وِژدان و آبرو:  ب. الف. بزرگمهر   ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۳

۱۴۰۳ آذر ۲۵, یکشنبه

از هستینگی رخدادهای تلخ تا آوازه گری رسانه های امپریالیستی در روسپید وانمودن تروریست ها

از هستینگی رخدادهای تلخ و سخت ناگوار در سوریه تا آوازه گری رسانه های امپریالیستی و دنبالچه های شان در روسپید وانمودن تروریست هایی که در پناه «یانکی» ها و رژیم های مزدوران شان از آن میان بویژه ترکیه، قَطَر و بی هیچ گمان و گفتگو رژیم «عزراییل زمینی» بسرکردگی «نادان یابو» به هر تبهکاری دست یازیده و می یازند (گزارش زیر و ویدئوی پیوست آن)؛ ناگفته نماند که این یکی در هم اندیشی و همدستی نزدیک با لات بی همه چیز «یانکی»: «دونالد ترامپ» و دار و دسته ی یکی از دیگری تبهکارش در پی بمباران نهادهای هسته ای و سپاهی (نظامی) میهن مان اند.

دیدن ویدئوی بسیار ناخوشایند پیوست در گزارش «آرتی» را به آدم های دل نازک و بویژه کودکان سپارش نمی کنم.

ب. الف. بزرگمهر   ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۳  

***

کور شده با آوازه گری: براستی در سوریه که دولت تازه سرگرم گفتگو برای همزیستی آشتی آمیز است، چه روی می دهد؟

همزمان با نویدهای شبه سپاهیانی به رهبری دست یافته که خبرنگاران باخترزمین را خوشنود می کند، کشور در خون دست و پا می زند.

از زمان آغاز یورش گسترده ی «گروهبندی تحریر الشام» و دیگر گروه های هم پیمان ناهمداستان با یکدیگر، «دولت رهایی سوریه» به رهبری گروهبندی یاد شده یک سری بیانیه های بلند بالا چاپ کرده است.

نخستین باره از آنِ روسیه و پشتیبانی اش از بلندپایگان سوریه بود. تنها نیروهای روسی بودند که با نیروهای ناهمداستان سرگرمِ پیشروی ناهمداستان بودند؛ و شورشیان از آنها خواستند تا یورش ها به جایگاه های تروریست ها را پایان دهند و داو این را داشتند که چنین کاری تنها به نابودی شهروندان خواهد انجامید. «دولت رهایی سوریه» به آگاهی رساند که کارهایش در رویارویی با بلندپایگان سوریه است؛ نه مسکو که شبه سپاهیان خواستار همکاری سودمند دوجانبه با آن ها هستندسپس «دولت رهایی» بیانیه هایی درباره کشورهای همسایه چاپ کرد و از عراق خواست تا مرزهای خود را ببندد تا از درآمدنِ گروه‌های هوادار ایران [بخوان: رژیم خرموش های دزد اسلام پیشه!] به سوریه برای کمک به «بشار اسد»، مهتر‌جمهور رانده شده به آن کشور جلو گیرد. افزون بر این، شورشیان به آگاهی رساندند که از همه ی خانه های نمایندگی سیاسی (سفارتخانه ها) بیگانه، سازمان های دوستدار هوده ی آدمی (بشردوستانه) و روزنامه نگاران پاسداری خواهند کرد.

بیانیه جداگانه ای درباره ی جنگ ابزار های شیمیایی، نهادهای فرآوری و انبارهای اندوختن (بجای «ذخیره سازی») آنها بیرون آمد (صادر شد). «دولت رستگاری» به رسانه‌ها آرامش داد که از این جنگ ابزار‌ها هرگز سود برده نشده و بدست کسانی ناپاسخگو (غیرمسئول) نخواهد افتاد؛ و سازمان‌های جهانی هماوند با این جستار را برای بازرسی و پایش آن‌ها فراخواند.

برخی از برجسته ترین نویدهای شورشیان به کِهین های تباری و آیینی (اقلیت های قومی و مذهبی) در سوریه از آن میان کردها، علوی ها، ترسایان (مسیحیان) و «شیعیان» داده شد. «دولت رهایی» به آگاهی رساند که هیچ کِهینی به شَوَند باورهای خود با دودمان براندازی (بجای «نسل کشی») یا آزار و گزند روبرو نخواهد شد؛ زیرا آنها بخشی جدایی ناپذیر از ملت سوریه اند.

شورشیان در سخن با کردها، کارهای ددمنشانه ی «داعش» مانند کشتار، بردگی از سوی جهادگران را دادباخته خواندند (محکوم کردند). آنها همچنین امنیت سربازان سوری که جنگ ابزار های خود را زمین نهاده و نافرمانی را وانهادند (تسلیم شدند)، پایور نمودند (تضمین کردند).

این گفته های «دولت رهایی» و رهبر آن: «ابومحمد جولانی» با شور و شادی کارشناسان برجسته ی «بنیادگرایی (رادیکالیسم) اسلامی» روبرو شد و وی که از ریشه های جهادی خود دوری گزیده است را ستودند.

رسانه های باخترزمین از آن میان «سی اَن اَن» («CNN») این داستان را برگرفته و با کوشش برای سپید نمودن روی رهبر شورشیان، گفتگوهایی ویژه با او انجام داده و پراکندند ...

با این همه، همانگونه که در بیش تر باره ها رخ می دهد، گفتار شورشیان نه تنها با کردارشان یکی نبود که بسیار از آن دور بود ...

گزیده ای برگرفته از گزارشی در «آرتی» به تاریخ ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۳ (با ویرایش، پارسی و اندک بازنویسی درخور از اینجانب: ب. الف. بزرگمهر)

۱۴۰۳ آذر ۲۳, جمعه

نمونه ای شاید کوچک، نمایانگر سرشت طبقاتی رژیم سزاوار سرنگونی اسلام پیشگان

نمونه ای شاید کوچک* که بخوبی سرشت طبقاتی رژیم سزاوار سرنگونی اسلام پیشگان را به نمایش می نهد.

ب. الف. بزرگمهر   ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۳

* ۱۵۶ نماینده مجلس با افزایش بیش از یک درصد مالیات بر خودروهای لوکس بالای پنج میلیارد تومان مخالفت کردند.

بنا بر گزارش ایرنا، مجلس شورای اسلامی  مالیات بر خودروهای لوکس بالای پنج میلیارد تومان را نسبت به مازاد این مبلغ، به میزان یک درصد تصویب کردند.

بنا بر این گزارش، آنچه که با  ۱۵۶ رای مخالف به تصویب مجلس نرسید افزایش میزان این مالیات به بیش از یک درصد بود.

به عبارتی نمایندگان رانت و قدرت در مجلس شورای اسلامی که بر سر  اندکی افزایش حقوق کارکنان دولت هزار و یک بهانه می‌آورند و مالیات بر ارزش افزوده را بالا می برند تا حقوق  بازنشستگان را که دارائی شان در صندوق های بازنشستگی توسط باندهای بغل دستی شان در حکومت به غارت رفته است از قوت لایموت ما کارگران و زحمتکشان تامین کنند، بر سر بالا بردن مالیات خودروهای میلیاردی آقازاده ها و  صاحبان ثروت و قدرت با اکثریت قابل توجهی مخالفت می‌کنند.

برگرفته از «تلگرام»  ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۳ (بختی برای ویرایش آن نداشتم.  ب. الف. بزرگمهر)

ما بودیم ... فشار و زور آوردیم ... آمدند؛ صف کشیدند؛ نشستند ... ـ بازپخشش

«گاهنامه ی ”دانشمند“ در گزارشی درباره ی پژوهشی تازه نوشته است که موش‌ها نیز مانند آدمیان پس از از دست دادن خاطرات دوران نوزادی، دچار یک دوره فراموشی می‌شوند؛ ولی اکنون پژوهشگران می‌گویند که این خاطرات دربست فراموش نمی‌شوند و تنها دسترسی و یادآوری شان دشوار می‌شود و می‌توان آن ها را از انبار خاطرات بیرون آورد ... پژوهشگران برای ساختن خاطره ای مشخص در مغز موش‌ها آن ها را در جعبه ای ویژه نهاده با شوک الکتریکی کمی برانگیختند. هنگامی که  پس از دوره ای زندگی در جایی جداگانه، موش ها را دوباره به همان جعبه‌ها بازگرداندند، موش‌های جوان که این آروین را بخوبی در ذهن خود نگاه داشته بودند، واکنش نشان دادند؛ ولی موش‌های نوزاد این آروین ترسناک را دربست فراموش کرده بودند.»*

این هم آروین یکی از موش های پیر که نخست، جویده جویده، چنین چیزهایی بلغور می کرد:
«... بدون اینکه فشار و زوری وجود داشته باشد ... آمدند؛ صف کشیدند؛ نشستند ... ما نبودیم ...» و پس از آنکه شوک الکتریکی کوچکی دریافت نمود، جسته و گریخته یادش آمد که ماجرا چگونه بوده است:
ما بودیم ... فشار و زور آوردیم ... آمدند؛ صف کشیدند؛ نشستند ...

این آزمایش، همه ی دانشمندان دست اندر کار را شگفت زده نمود و یکی از آن ها گفت:
چه موش دروغگویی!

ب. الف. بزرگمهر   ۲۶ تیر ماه ۱۳۹۷

https://www.behzadbozorgmehr.com/2018/07/blog-post_96.html

* برگرفته از تارنگاشت دروغپردازِ و بی هیچگونه مسوولیتِ اخلاقیِ وابسته به وزارت امور خارجی یانکی ها: «رادیو فردا»  ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۷ (با ویرایش، پارسی و بازنویسی درخور از اینجانب: ب. الف. بزرگمهر)

در اینجا ناچارم این نکته را نیز جداگانه بیفزایم که پایه و بنیاد چنین آزمایش هایی نادانشورانه است و هیچ جانوری، حتا نزدیک ترین «پریمات» ها به آدمی چون شامپانزه و گوریل از توان داشتن خاطره و یادمانده در مغز خویش برخوردار نیستند؛ زیرا آن ها توان بازشناخت خویش از طبیعت پیرامون که ویژه ی آدمی است را ندارند و آنچه در بازتاب های شرطی، نخستین بار از سوی پاولوف بر روی جانورانی چون سگ و شامپانزه انجام و شناخته شده را نیز نمی توان خاطره و یادمانده که سرراست با ساخت و پرداخت مانش ها در مغز سر و کار دارد، بشمار آورد. «نسبت دادن ویژگی های آدمی به جهانِ سایر جانداران (Anthropomorphism)، کاری نادرست و سرچشمه ی کژدیسگی های  دانشورانه و اجتماعی است!» (انگار آماده ی سخنرانی شده؟!، ب. الف. بزرگمهر، ۲۳ اسپند ماه ۱۳۹۲ («گوگل پلاس»)

https://www.behzadbozorgmehr.com/2014/03/blog-post_1672.html

قانون های دوران بربریت زیر پوشش اسلام! ـ بازپخشش

اینگونه به خونخواهی از انقلابی بزرگ کمر بستند!

ب. الف. بزرگمهر   ۲۴ دی ماه ۱۳۹۲

https://www.behzadbozorgmehr.com/2014/01/blog-post_7464.html



می بینید همین دو درجه کم کردن دما تا چه اندازه در هست و نیست ایران نشانه گذار است؟!

می بینید همین دو درجه کم کردن دما تا چه اندازه در هست و نیست ایران نشانه گذار است؟!* درست بسان این همه گیاهان و جانوران دوپا و چهارپا و خزنده و خرموش و اینا که مرگ و زندگی شان  وابسته به همین دو درجه افزایش نیافتن و چه بهتر، کاهش دمای هوای خورشیدگَرد کوچکی است که همگی روی آن می لولیم، همین دو درجه کم کردن دما در خانه و کاشانه ی ما ایرانیان، همان نخش را داشته و بسیاری از دشواری های گذشته و کنونی و کَاَنَّهُ آینده را از میان برداشته، راه شکوفایی و پیشرفت اختسادی ـ هازمانی میهن مان را می گشاید. آخ! باز هم انشاء الله یادم رفت بگویم. «و عَجِّل فَرَجَهُم»!

ب. الف. بزرگمهر   ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۳

* خرده گیری اژه‌ای از تالارِ گرمِ نشستِ «شورای قضایی کرمانشاه» و شمار نورفشان (لامپ‌) هایی که در آنجا روشن بود.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۳ (با ویرایش، پارسی و پاکیزه نویسی درخور از اینجانب: ب. الف. بزرگمهر)

ویدئوی پیوست:  می بینید همین دو درجه کم کردن دما تا چه اندازه در هست و نیست ایران نشانه گذار است؟



افزون بر آن، کم تر هَله هوله بخورید ...

... افزون بر آن، کم تر هَله هوله بخورید تا خون کم تری از زیر پوست بسوی شکمبه و سرگین دان تان روانه شده و کم تر سردتان بشود؛ بیم آنکه، خدای نکرده درد بی درمان گرفته و بدست کاردپزشک («جَرّاح») نیز سپرده شوید، کم نیست. می دانید که کم و بیش همه شان با «فرشته ی مرگ» زد و بندهایی دارند. دریافتید چه می گویم؟ مرده شور ریخت نامیمون همه تان را ببرد ...

از زبان این دبیر نیکوکار و پاسخگو:  ب. الف. بزرگمهر   ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۳

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت: صرفه جویی در انرژی خیری عمومی برای همه مردم ایران است

محمد گلزاری دبیر شورای اطلاع رسانی در پیامی با اشاره به درخواست مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران از مردم برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: مسئولیت اجتماعی همه ما فراتر از سمت و سوی سیاسی این است که برای جلوگیری از قطع برق و افت فشار گاز، دمای خانه و محل کارمان را حداقل دو درجه کمتر کنیم این خیری عمومی برای همه مردم ایران است.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۳

۱۴۰۳ آذر ۲۲, پنجشنبه

گفته بودی دروغ نخواهی گفت؛ گفتیم باشد؛ ببینیم و بازگوییم

گفته بودی دروغ نخواهی گفت؛ گفتیم باشد؛ ببینیم و بازگوییم. می دانی که دروغ تنها دیسی ساده و آشکار ندارد و در کم و بیش همه ی باره ها با لاپوشانی بر زبان می آید و به کرداری تبهکارانه می انجامد. گفته ای سه برابر جهان گاز و برق مصرف می کنیم؛* اگر تنها توانگران و خرپول ها را نشانه گرفته ای، می تواند درست باشد؛ ولی بیگمان درباره ی میلیون ها مردم زیر یا در مرز تنگدستی درست نیست و نمی تواند باشد؛ این یک دروغ! گرچه از آن بدتر، داوی بی پشتوانه را به بهانه ی کمبود گاز و برق برای صنایع، چون دستاویزی برای گران تر کردنِ گاز و برق و بنزین و ... برای همین میلیون ها مردم بکار گرفته ای که این دروغی بس تبهکارانه تر از آن یکی است.

ملیجک! خودت خری و توده ی مردم ایران را خر می پنداری؟ دوپهلوگویی و زبان بازی را کنار بنه و چنانچه اندکی فرجاد (وجدان یا وِژدان) داشته باشی بجای این کُس کُنَک (کُس کَلَک) بازی ها از کار برای رژیمی سزاوار سرنگونی کناره می گیری؛ اینگونه سنگین تر خواهی بود و بیگمان، هر چه زودتر، بهتر.

ب. الف. بزرگمهر   ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۳

* انتقاد رئیس‌جمهور از دمای بالای نمایشگاه صنعت‌و‌معدن/ مصرف ۹۰ درصد آب بازیافتی، فاجعه است

رئیس‌جمهور پس از بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صنعت‌و‌معدن در رشد اقتصادی:

یکی از اولویت‌های دولت، تلاش برای رفع ناترازی‌های حوزه انرژی با حضور دانشگاهیان و متخصصان حوزه است.

اینکه ۹۰ درصد آب بازیافتی را مصرف می‌کنیم، فاجعه‌بار است‌.

کمبود گاز و برق در کشور داریم؛ اما هوای سالن‌های نمایشگاه گرم‌تر از حدی است که مجبور می‌شویم کاپشن را از تن در بیاوریم.

 سه برابر میانگین دنیا، گاز و برق مصرف می‌کنیم. این در حالی است که برای صنایع، کمبود گاز و برق داریم.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۳

ویدئوی پیوست: گفته بودی دروغ نخواهی گفت؛ گفتیم باشد؛ ببینیم و بازگوییم



برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!