«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۳ مرداد ۲, سه‌شنبه

با خودمان صادق باشیم! تنها هنرمان تاکنون چیزی بیش از ریسیدن نبوده است

پزشکیان: باید کابینه وفاق ملی تشکیل دهیم/رضایت مردم شاخص مدیریت ما است

رئیس جمهور منتخب گفت: ما باید کابینه وفاق ملی انتخاب کنیم و کاری کنیم وفاقی که از آن حرف می زدیم و شعار اینکه کشور با یک گروه و جناح اداره نمی شود را محقق کنیم.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان امروز در دیدار با اعضای ستادهای مردمی خود اظهار کرد: وقتی شور و شوق شما را می‌بینم بار سنگینی بر دوش خود احساس می‌کنم که خیلی سخت است.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات من این است که همه عزیزان می خواهند من را ببینند و من هم جسارت نمی کنم کسی را نبینم، ولی چگونه باید جواب همه را بدهم؟ اینگونه نیست که من چون رئیس جمهور شدم عوض شده ام، من همان آدم سابق هستم اما نمی توانم همه را ببینم. خیلی‌ها گله می کنند که گم شده ای و جواب نمی دهی ولی من الان شب و روز ندارم. من در خدمت همه هستم.

وی ادامه داد: انتخاب مسئولان به یک معضل تبدیل شده است. ما شعار انتخاب برتر داده ایم و به همه می گوییم کمک کنید و همه آدم‌های خودشان را معرفی می کنند و نمی‌دانم [با این همه آدم که همگی خود را برترین می دانند] باید چه کنیم. ما باید کابینه وفاق ملی انتخاب کنیم و کاری کنیم وفاقی که از آن حرف می زدیم و شعار اینکه کشور با یک گروه و جناح اداره نمی شود را محقق کرده و پایبند شویم که نکند یک گروه و دسته و جناح شویم [ولی چشم مان هم آب نمی خورد؛ گرچه بهانه ی خوبی است تا از هم اکنون زرزرهای مان را بر این پایه  استوار کنیم . گناه کار را بگردن دیگران بیفکنیم] .

پزشکیان اضافه کرد: باید کابینه‌ای شکل دهیم که افراد باتجریه، باعلم و صادق در آن باشند و کابینه ای تشکیل دهیم تا به سمت سیاست‌هایی که رهبری تعیین کرده اند، حرکت کنیم. به همه گفته ایم شاخص ارائه کرده و رزومه افراد را به ما بدهند، هر کسی بخواهد در دولت مسئول شود، یک اصل را با آنها توافق می کنیم که اگر خلاف آن باشد قبول نمی کنیم و آن رضایت مردم است. اگر در اداره‌ای کسی به اسم ما می خواهد خدمت کند، باید مردم را راضی کند. رضایت مردم شاخص مدیریت ما است.

رئیس‌جمهور منتخب همچنین بیان کرد: باید کاری کنیم که این مردم از رفتار و گفتار و کردار ما احساس رضایت کنند نه احساس نارضایتی؛ [حال اینکه از گرانی کاسته شود، ایلخان های کوچک و بزرگی که سال های آزگار چون قارچ در همه جا سر برآورده اند و هر یک کشور را به سویی می کشانند از بیخ و بن کنده شوند و خیمه و خرگاهی پاکیزه داشته باشیم، چندان مهم نیست. مهم این احساس نارضایتی است؛ باید احساس خوشبینی را در مردم پرورش دهیم و هر آنکه توانایی آن را ندارد یا ذاتا و مادرزاد بدبین است، روانه ی تیمارستان کنیم. تیمارستان هم کم داریم. سایر کارها هم انشاء الله بجای خود؛ آسیاب به نوبت.]

پزشکیان بیان کرد: امام حسین (ع) گفت مگر نمی‌بینید به حق عمل نمی کنند و باطل را اجرا می کنند. او گفت من دنبال امر به معروف هستم. او برای حق قیام کرد و شهید شد. اگر تابع هوای نفس بشویم و جناحی عمل کنیم، به ضلالت می افتیم. حق صراط مستقیم است. صراط مستقیم یعنی همه دست به دست هم دهیم. [نباید زیگزاگ برویم؛ بیخودی دور خودمان بچرخیم و شانه های مان را فوت کنیم ...]

وی خاطرنشان کرد: شرایط کشور خوب نیست. به شدت تحریم هستیم. مشکل داریم و این مشکلات اول به اختلاف های ما برمی گردد. [با این همه، عده ای خدانشناس انگار در بهشت زندگی می کنند و به آتش دوزخ پیرامون خود که از هر سو زبانه می کشد و ممکن است جان و مال شان را بسوزاند، نیم نگاهی هم ندارند ...] اگر قرار است با قدرت بمانیم و مشت محکمی به دهن آنها [که آمار رسمی، ۶۰⸓ برآوردشان نموده نموده و دستکم۸۰⸓ است] بزنیم، باید همه متحد شویم و همه دست به دست هم دهیم و عزت و غرور خود را به دنیا نشان دهیم. اگر با هم شویم تکخوری ها که آقا بارها به آن اشاره فرموده اند را کنار بنهیم] می توانیم بایستیم. اگر نخبگان، عالمان و کارشناسان در صحنه باشند و [بجای ناسپاسی و برو گمشو گفتن] به آنها احترام بگذاریم می توانیم این کشتی را به ساحل نجات برسانیم؛ ولی اگر بخواهیم این ها را حذف کنیم، مشکل پیدا خواهیم کرد. آنها [عوام الناس] نمی خواهند ما سر پای خود بایستیم و مستقل شویم. ما در کشور باید با هم باشیم و دنبال حق باشیم. حق حقوق فردی، اجتماعی، مذهبی، قومیتی و جنسیتی است.

وی خاطرنشان کرد: حق وسیع است؛ ولی وقتی می خواهیم به قومیت و جنسیت برسیم، حق تنگ می شود [اینجاست که باید از «شیطان بزرگ» بیاموزیم و شیوه ی کارکرد وی را راهنمای کار و کوشش خود قرار دهیم تا بتوانیم تنگناها را شکافته و انشاء الله به ساحل نجات در آنسوی اقیانوس برسیم]. باید بتوانیم حق را درست ایفا کنیم. همه دعواها سر این است. نباید تابع نفس و غرور خود شویم. نباید اجازه دهیم سرکشی ما را از حق دور کند. خیلی باید مراقب هوای نفس خود باشیم. من را آنقدر بزرگ نکنید که فکر کنم کسی شده ام. من نماینده شما شده‌ام تا دنبال حق شما بروم. شما به من اعتماد کرده و رای دادید و لطف کردید و من خود را متعهد به حرف هایی که زده ام می دانم. من وعده عدد و رقمی نداده‌ام بلکه گفته ام پیگیر حقوق شما خواهم شد. دعوا نخواهم کرد. دروغ نمی گویم. دنبال مشکل مردم و محرومان خواهم بود و تا پای جان سر حرف خودم هستم. نباید زور بگوییم بلکه صدا و حامی مظلوم باشیم، این دستور خداست و راه امام علی است.

پزشکیان افزود: نباید حق کسی را ضایع کنیم. وظیفه داریم با ظالم در همه جا دشمنی کنیم چه در دنیا چه در این ممکلت. هر جایی حق مظلوم را نادیده گرفته‌اند، پشتیبان او باشیم. از حق نهراسیم و آن را بپذیریم و به آن عمل کنیم [حتا اگر گردن مان را به شمشیر بسپاریم] . امام علی (ع) می گوید حق را به من توصیه کنید. ما که در مقابل علی کسی نیستم. من هم ممکن است خطا کنم. در همین ستادهایی که تشکیل دادید، هرجا دیدید راهی را اشتباه کردیم و حقی را نادیده گرفته و بر اساس عدالت عمل نمی‌کنیم حتما به ما گوشزد کنید. این ارتباط را تنگاتنگ می توانیم حفظ کنیم.

وی در پایان گفت: با تمام وجود تلاش می کنیم وحدت و انسجام را برقرار کنیم و خدمتگزار مردم باشیم و اگر دست به دست هم دهیم از این بحران‌هایی که برای ما درست کرده‌اند، می توانیم عبور کنیم. به همه مردم، قومیت‌ها، جنسیت‌ها، جوانان و کسانی که به من یا به طرف مقابل رای داده‌اند یا کسانی که رای نداده‌اند می گویم همه باید برای ایران تلاش کنیم و کشورمان را با قدرت و عزت پیش ببریم.[باید این سنگ بزرگ را از سر راه برداریم؛ مبادا چنانچه نتوانستیم، گناه را بگردن پیری خود بنهیم و بسان دَخو بگوییم: کجایی جوانی؟! همگی مان از بالا تا پایین نطام می دانیم که در جوانی هم پُخی نبودیم و با دله دزدی و هیزی و هزاران کار ناشایست دیگر، کار و کوشش دیگران را پایمال نموده، میوه هایی که ببار نشانده بودند را خورده ایم. با خودمان صادق باشیم! تنها هنرمان تاکنون چیزی بیش از ریسیدن نبوده است. آیا خواهیم توانست این روند را معکوس کنیم؟ یا علی! خدا قوّت!]

برگرفته از «ایسنا»   دوم امرداد ماه ۱۴۰۳

برنام، افزوده های درون [ ] و برجسته نمایی های بوم، همه جا از آنِ من است.  ب. الف. بزرگمهر

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!