حرف مفت نزن خاله خان باجی!* زنده یاد پیشه وری در کم تر از یکسال در آذربایجان در منگنه نهاده شده، بی هیچ کمکی از سوی دولت کارشکن پادشاهی، کاری کرد کارستان و پابرجا درتاریخ آذربایجان و ایران. در کنار روضه خوانی و «نهج الملاقه» و اینا برو کمی هم از تاریخ بیاموز! به شنگول دست اندرکار ساماندهی یارانه ها هم سپارش کن، کار زدودن یارانه ها را سر و ته انجام ندهد؛ وگرنه، پیامدهایی بدتر از سرنگونی هواپیمای مسافربری بحای هواپیمای شکاری داشته، نه تنها برای توده های مردم بلاخیز خواهد بود که گلاب برویت، کون میمون و مبارک نظام سگ مذهب نیز گزند خواهد دید.
ب. الف. بزرگمهر ۱۸ دی ماه ۱۴۰۳
* فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در یادداشتی نوشت:
ـ ساختار و نظام تعریف شده در دهک بندی یارانهها، بعد از یک دهه نیازمند تغییر است. زیرا شاخصهای اقتصادی و اجتماعی تغییر کرده و با شاخصهای یک دهه گذشته نمیتوان میزان توانایی مالی افراد جامعه را سنجید.
ـ یک واقعیت مهم برای همه دولتها وجود دارد مبنی بر اینکه منابع دولتها نامحدود نیست. در کنار محدودیت منابع دولتها، سازوکار پرداخت یارانه نقدی هم در همه دولتهای جهان با هدف حمایت از جامعه پایهگذاری شده است.
هیچ دولتی نمیتواند مدعی شود میتواند فقر را به طور کامل از بین ببرد. منابع و امکانات هیچ دولتی هم به این اندازه نیست که بتواند به لحاظ اقتصادی فقرا را به اندازه مرفهترین بخش جامعه بالا بکشد. بر همین مبنا تلاش دولت چهاردهم این است که «درصد نابرابری» و «میزان نابرابری» را کاهش دهد. برای این منظور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درحال تدوین سازوکاری است تا از طریق «آزمون وسع» و با تکیه بر ابزارها و تکنولوژیهایی که امروز در اختیار ما قرار دارد، جامعه هدف دقیقتری برای حمایتهای دولتی تعیین کند.
از همین رو ۶ شاخص تعریف شده است تا برمبنای آن دهکبندیها بازتنظیم شده و کسانی که از درآمدهای بالاتری برخوردار هستند از دریافت یارانه حذف شوند تا دولت بتواند کمک بیشتری را به آسیب پذیرترین بخش جامعه ارائه کند.
برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا» ۱۵ دی ماه ۱۴۰۳ (بختی برای ویرایش این گزیده گزارش نداشتم. برجسته نمایی های بوم نیز از آنِ من است. ب. الف. بزرگمهر)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر