«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۳ اسفند ۲, پنجشنبه

زیرساخت های آن بحمدلله آماده اند؛ روساخت های آن نیز بحول قوه الهی سر و سامان خواهند یافت

نه جانم! زیرساخت های آن که همانا زنان درمانده از همه چا و آخوندهای صیغه خوان و اینا هستند بحمدلله آماده اند؛* روساخت های آن از ساخت مهمانسراهای آبرومند نه چندان گران گرفته تا سازمان های آوازه گری برای بچنگ آوردن مشتری کار بیش تری می برد که بحول قوه الهی سر و سامان خواهند یافت.

ناگفته نماند که گردشگری از دیرباز کم و بیش در همه ی کشورها و سرزمین ها که کشورهای امپریالیستی نیز تافته ای جدابافته از آن نیستند، پیوندی نزدیک با روسپیگری** زنان و در دوران کنونی حتا مردان (نمونه ی فیلیپین) داشته و هنوز دارد. گسترش گردشگری بویژه زیر پوشش دین و مذهب، نشانه ای گویا از اختساد وامانده و انگل سرشتی است که در آن از فرآوری کالاهای بنیادین کم تر نشانی است؛ و در ایرانِ بچنگ گروهبندی های خرموش اسلام پیشه افتاده، سال هاست که دانسته به چنین تبهکاری بزرگی دست یازیده شده و شمار بسیاری از کارخانجات بنیادین یا از کار افتاده اند یا بگونه ای نیمه جان هنوز دست و پایی می زنند.

سرنگون باد گروهبندی های خرموش اسلام پیشه ی فرمانروا بر میهن مان در جنگی ساز و برگ یافته به جنگ ابزار!

برپا، پایدار و پیروز باد پیشانی یگانه ی خلق های ایران برهبری طبقه کارگر!

ننگ و نفرت بر همه ی رژیم هایی که به هر شوند سودجویانه و کوته بینانه از رژیم تبهکارِ دزدان اسلام پیشه ی ننگ ایران و ایرانی پشتیبانی می کنند!

ب. الف. بزرگمهر   دوم اسپند ماه ۱۴۰۳

* مجید انصاری: دولت چهاردهم بر توسعه زیرساخت‌های گردشگری متمرکز است

ـ معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان اینکه زیرساخت‌های گردشگری کشور چه به لحاظ راه‌های ارتباطی، چه از نظر سکونتگاه‌ها ضعیف است، گفت: البته دولت چهاردهم و در رأس آن رییس جمهور بر این موضوع متمرکز هستند و تأکید بسیاری برای حل این مشکل دارند؛ امیدواریم مسئولان فارس هم گام بلندتری برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری این استان پهناور و جذب گردشگر بردارند.

برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۳

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تدوین سند گردشگری با محوریت گردشگری حلال در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

ـ  حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در حاشیه بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و صنایع‌وابسته ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و قدردانی از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای برگزاری این نمایشگاه گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی چند سند را در اولویت قرار دادیم، یکی سند مربوط به صنایع‌دستی است که تدوین شده و سندهای دیگری مربوط به میراث‌فرهنگی، موزه‌داری و گردشگری هم در دست تصویب قرار دارد.

ـ این سندها کاملاً راهبردی و کاربردی هستند، یعنی برای درآمدزایی و گردشگری حلال نوشته شده‌اند تا اشتغال‌زایی خوبی برای ذی‌نفعان داشته باشد.

بختی برای ویرایش این دو نیمچه گزارش نداشتم. برجسته نمایی های بوم نیز از آنِ من است.  ب. الف. بزرگمهر

** روشنفکر دانشگاهی نادانی در گذشته ای نه چندان دور از آن چون «کارگری جنسی» یاد نموده بود که در نوشتار گواهمند و دانشورانه ی زیر، نادرستی و ناروایی آن را نشان دادم:

«تن فروشی، کارگری نیست»  ب. الف. بزرگمهر       ١٢ دی ماه ١٣٩٠

https://www.behzadbozorgmehr.com/2012/01/blog-post_3789.html

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!