«مردم در روی زمین برای کامیاب شدن یک چیز کم دارند و آن اعتماد به یکدیگر است؛ ولی این دانش برای کسانی که قلبی کوچک و روحی پست دارند و جز قانون سود شخصی هیچ قانونی نمی شناسند، دسترس پذیر نیست.» فارس پورخطاب هراتی

والاترین کاربرد نویسندگی این است که آزمون را به دانایی فرارویاند! ایگناتسیو سیلونه

۱۴۰۳ بهمن ۲۷, شنبه

بهترین راهکار، پیوند زدن مغز خلق الله یا مغز جانورانی سر بزیر و سودمند است

نه جانم! بهترین راهکار، پیوند زدن مغز خلق الله یا مغز جانورانی سر بزیر و سودمند چون الاغ و گاو و گوسپند است؛ آنگاه خواهید دید که بصیرت یافته و درمی یابند که باید سرشان را زیر بیندازند و بی آنکه به دور و بر خود کاری داشته باشند به علفی که جلوی شان نهاده می شود، خرسند باشند؛ به این می گویند: حق الخر و الگاو و الگوسپند.

ب. الف. بزرگمهر   ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ 

***

راهکارهایی برای تقویت بلوغ فکری

ـ ذهن انسان مانند یک باغ است؛ هرچه بذرهای مناسب‌تری بکارید و با دقت از آن مراقبت کنید، باغی سرسبزتر و ثمربخش‌تر خواهید داشت.

ـ بلوغ فکری نیز همانند درختی تنومند در این باغ است که با ریشه‌های عمیق و شاخه‌های پراکنده، قدرت تفکر، تصمیم‌گیری و درک شما از جهان را شکل می‌دهد. اما این درخت به خودی خود رشد نمی‌کند؛ نیاز به آبیاری روزانه، نور آگاهی و هرس بی‌وقفه عادت‌های نادرست دارد.

ـ یکی از نشانه‌های بلوغ فکری، توانایی پذیرش مسئولیت تصمیمات و اعمال است. کمال‌گرایی افراطی می‌تواند مانع تصمیم‌گیری و اقدام شود. بلوغ فکری با مدیریت مؤثر احساسات در شرایط چالش‌برانگیز همراه است. در بحث‌ها، قبل از بیان نظر خود، از طرف مقابل بپرسید چرا چنین دیدگاهی دارد.

 برگرفته از «تلگرام خبرگزاری خرموش نشان ایر و اینا»   ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳

هیچ نظری موجود نیست:

برداشت و بازنویسی درونمایه ی این تارنگاشت در جاهای دیگر آزاد است. خواهشمندم، خاستگاه را یادآوری نمایید!
از «دزدان ارجمند اندیشه و ادب» نیز خواهشمندم به شاخه گلی بسنده نموده، گل را با گلدان یکجا نربایند!

درج نوشتارهایی از دیگر نویسندگان یا دیگر تارنگاشت ها در این وبلاگ، نشانه ی همداستانی دربست با آنها نیست!