گفتگو با چاشنی گُرزِ گران: چنانت بکوبم به گرز گران که مسمار کوبند آهنگران
تا آنجا که می دانم، لات بی همه چیز «یانکی» خواست دیگری هم دارد۱ که به شَوَندِ بگمانم بیرون بودن از چارچوب «دپپلماسی» رویش نشده آن را بنویسد یا بازگوید:
بسان آدمیزاد خوردن و نوشیدن «آب شنگولی» با «کیر خر نظامِ خرموش پرور» همراه با «ژامبون خوک» دور یک میز و جلوی روی رسانه های دیداری که آن لات بی همه چیز آمادگی بلند کردنِ گیلاس «آب شنگولی» خود با آرزوی تندرستی (همان به سلامتی!) اسلام و مسلمین را نیز دارد؛ وگرنه، خوراندن و نوشانیدنِ همان ها بزبانی دیگر!۲ این ها را گویا زمانی دورتر پس از پیروزی نمایشی بر آن زنک: «هیلاری کلینتون» در نخستین دوره ی مهتری جمهوری «یانکی» ها با خنده و شوخی و چاشنی ناسزاهای چاروادری به «کیر خر نظامِ خرموش پرور» بر زبان آورده بود.
ب. الف. بزرگمهر یکم فروردین ماه ۱۴۰۴
پی نوشت:
۱ ـ درونمایه ی نامه لات بی همه چیز «یانکی»: «دونالد ترامپ» به «کیر خر نظامِ خرموش پرورِ» همچنان ناروا فرمانروا بر ایران از زبان کسی نزدیک به دولت «امارات»
«عبدالخالق عبدالله»، استاد دانش سیاسی و نزدیک به دولت امارات، خواسته های لات بی همه چیز «یانکی»: «دونالد ترامپ» را چنین برشمرده است:
ـ برچیدن برنامه هسته ای
ـ ایستاندن افزایش چگالی اورانیوم [به مرز پذیرفتنی
برای «جامعه جهانی + «عزراییل زمینی» و در اینجا بویژه همانا «نادان یابو»]
ـ بازداشتن گسیلِ جنگ ابزار به «حوثی» ها
ـ ایستاندن پشتیبانی مالی از «حزب الله»
ـ فروپاشاندن گروه های «حشد الشعبی» [همانا «حشره های شعبی»!]
عراق
ایران دو ماه بخت آن را دارد تا این خواسته ها را به انجام برساند؛ بدین سان، آمریکا [بخوان: «یانکی» ها!] راهبست (تحریم) ها را برمی چیند و به گوشه نشینی (انزوا) این کشور پایان می دهد.
ـ جایگزین گفتگو: کنش رزمی گسترده
جایِ پیشنهادی ترامپ برای گفتگو با ایران [بخوان: خرموش های فرمانروا بر ایران را گفتگو کردن!] «امارات» است. / پیام اقتصاد
برگرفته از «تلگرام» دوم فروردین ماه ۱۴۰۴ (با ویرایش، پارسی و پاکیزه نویسی درخور از اینجانب؛ افزوده های درون [ ] نیز از آنِ من است. ب. الف. بزرگمهر)
۲ ـ «... از دید من، گفتگو و ستیزه، لزومن به آرش به چالش کشاندن طرف گفتگو نیست و چنین شیوه ی اندیشگی به دوران یونان باستان و فیلسوفان آن هنگام که هریک تنها برای اثبات درستی سخن خود و شکست دیگری می کوشید.، برمی گردد»
برگرفته از یادداشتِ «گفتگویی پیرامون نوشته ی زنده یاد احمد کسروی درباره ی رویداد ꞌغدیرخُمꞌ » ب. الف. بزرگمهر هفتم آبان ماه ۱۳۹۲
https://www.behzadbozorgmehr.com/2013/10/blog-post_29.html
... و همچنین:
«... اگر قرار تنها بر مجادله و ثابت کردن حق است، چوبی
بردارید و به سر حریف بکوبید تا سخن حق شما را به جان و دل بشنود و خاموش شود یا
اگر رهبر عقیدتی سازمان یا مذهب و طریقه ی ویژه ای هستید، یکی از پیروان را در این
راه هزینه کنید.»
برگرفته از یادداشتِ «آماج گفتگو و ستیزه، دریافتن یکدیگر و اقناع است؛ نه ستیز برای پایوری سخن خود!» ب. الف. بزرگمهر هشتم آذر ماه ١٣٩۲
https://www.behzadbozorgmehr.com/2013/11/blog-post_9780.html
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر