آرنگ سَر نده مردک کوته بین (بنگرید به برگردان به پارسیِ گزارشی از «آرتی» در زیر این یادداشت)! کاری که پیش تر می بایستی انجام می شد و در پی ندانمکاری های فراوان تو و دستگاه دیوانسالاری رویهمرفته خشک مغزت کار را به اینجا رسانده که دیر بجنبی، سربازان انگلیسی و فرانسوی و ... را بیخِ گوشَت خواهی یافت،۱ هر چه زودتر و بی هیچ درنگی به پایان برسان و خود را گرفتار یاوه گویی های شناسایی سرزمینی نامور به «اوکراین» چون کشوری دیگر که فرآورده ی خَریّت ها و پدرسوختگی های بخت جویان تبهکاری چون «خروشچف» و «برژنف» است و پیش تر، استان کوچکی در چارچوب روسیه و «اتحاد جمهوری های شوروی سوسیالیستی» در آغاز آن بیش نبوده، نکن! روز و روزگار کنونی بسان آغاز جنگ ناخواسته با امپریالیست های «یانکی» و انگلیسی با جلوداریِ مزدور فرومایه شان: «زلنسکی» در سه سال پیش است که آماده ی یورش به روسیه و در نخستین گام، چنگ اندازی به «کریمه» بودند که خوشبختانه با واکنش بجا و بهنگام روسیه روبرو شد و سربازان دلاور روسی پس از آن در «کی یف» می توانستند آن موش مزدور را نیز دستگیر نموده یا دستکم به فرار وادارند که شوربختانه چنین نشد؛ این بار با ندانمکاری های پی در پیِ دَم و دستگاه همچنان مافیایی روسیه و واپس نشستن هایی که به شیر شدنِ هر بار بیش تر امپریالیست ها برای تنگ تر نمودن چنبره ی پیرامون سرزمین روسیه انجامیده با روز و روزگاری شکننده تر و بیم برانگیز نه تنها برای روسیه که همه ی جهان روبروییم؛ بگونه ای که هر گامی به واپس نهادن روسیه، بیم درهم شکسته شدن و نابودی میلیون ها تن از مردم روسیه و شاید میلیاردها آدم در این خورشیدگَرد کوچک را در پی خواهد داشت. این ها را در رشته یادداشت هایی گوشزد نموده ام.۲
مردک نیرنگباز! بجای سر دادن آرنگ های گوش آزارِ ملی گرایانه که در گزارش زیر نیز بازتاب یافته و در کردار نخش بسیار پلیدی در برانگیختن ملی گرایی از آن میان، در آنسوی پیشانی های جنگ داشته و دارد،۳ همه ی کوشش خود را در راه برپایی دوباره ی «اتحاد جمهوری های شوروی سوسیالیستیِ» نوسازی شده و آموخته از نارسایی ها و نابکاری ها و شکست های پیامد برکشیده شدن بخت جویان و تبهکاران به جایگاه های بلند فرمانروایی در نخستین کشور و امید زحمتکشان روسیه و جهان بکار بگیر که تنها بازدارنده ی یورش همه سویه ای مپریالیست ها برهبری «یانکی» ها بوده، هست و در آینده نیز خواهد بود. فراموش نکن که «جداگانگی میان روسیهِ شوروی با روسیه کنونی همچنان از زمین تا آسمان است.»۴
در سیاست و بویژه در روز و روزگار جنگ و ستیز می باید همیشه ناگوارترین و بدبینانه ترین گزینه را بدیده گرفت؛ نه خوش بینانه ترین یا حتا میانه ی آن دو را. به کسی چون لات بی همه چیز «یانکی»: «دونالد ترامپ»، جانوری تبهکار با ده ها و شاید سدها پرونده ی تبهکاری های گوناگون مالی و در زمینه های دیگر که دَم و دستگاه دیوانسالاری «یانکی» ها (وزارت دادگستری آن) بخواست «عموسام»، دانسته روی همه شان ماله کشید تا به جایگاه مهتری آن جمهوری رو به فروپاشی دست یابد، دل نبند و فریب وی را نخور! این دَم و دستگاه دیوانسالاری پلید، نه تنها در سیاه بازی راه اندازی شده برای بستن دست و پای «خرس روسی» پیش از فرارسیدنِ واپسین کوبش سهمگین هسته ای و لیزری و میکروبی و ... دست دارد که رهبری آن را نیز به دوش می کشد؛ سخن برسر لات بی همه چیز «یانکی» یا گاومیشی دیگر در آن دم و دستگاه نیز نیست؛ کاری است از پیش برنامه ریزی شده با آماج دوربردیِ (استراتژیک) نابودی روسیه و چین و هر آنچه بوی سوسیالیسم از آن برخیزد که برای دستیابی به آن حتا آماده اند ترا گذرا هم شده به جایگاه تزار نیز برسانند.۵
اینک شاید بهتر دریابی چرا «سگ استالین» به گروه کم و بیش بزرگی از دیوانسالاران کنونی، میرزابنویس های روزنامه نگار نادان و سیاست بازان روسیه که پیش و بیش از هر چیز در اندیشه ی زد و بندهای تازه با امپریالیست ها هستند یا دستکم گوشه چشمی به آن ها دارند، می ارزد.۶
درود و سپاسی از دل و جان به مردم مهربان و بزرگوارِ روسیه و بخش بزرگی از مردم سایر جمهوری های «اتحاد جمهوری های شوروی سوسیالیستی» که پیش از ۷۵⸓ شان در واپسین رای گیری سرتاسری برای بود و نبود آن کشور نشانه گذار در پهنه ی جهان به بودن آن رای دادند؛ رایی که با کودتایی پیچیده و بگمان بسیار با انگیزش و سیخونک های کشورهای امپریالیستی با دستینه ی آن سه مِهتَر تبهکار روسی و اوکراینی و بلاروسی بگونه ای فراقانونی زیر پا نهاده شد.
برپا، زنده و پایدار باد همبستگی همه ی خلق ها و ملت های جهان در راه دستیابی به هازمانی آدموار بی هیچگونه بهره کشی آدمی از یکدیگر!
ب. الف. بزرگمهر هشتم فروردین ماه ۱۴۰۴
پی نوشت:
۱ ـ «این همان ندانمکاری بزرگی است که از آن می ترسیدم ...» ب. الف. بزرگمهر نهم اسپند ماه ۱۴۰۰
https://www.behzadbozorgmehr.com/2022/02/blog-post_7.html
۲ ـ یادداشت زیر یکی از آن همه است:
«بسانِ خزش و گزشِ خزندگان» ب. الف. بزرگمهر ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۳
https://www.behzadbozorgmehr.com/2024/06/blog-post_4.html
۳ ـ «... سیاست در هر گونه و نمودِ آن در چارچوب ملی گرایی که تُند یا کُند آن نیز از جداگانگی چشمگیری در ریشه برخوردار نیستند، در فرجام کار ره بجایی نمی برد و در برابر سیاست امپریالیست ها، دیر یا زود به شکست می انجامد.»
برگرفته از یادداشتِ گرامی باد سالگشتِ پیروزی سترگِ تاریخیِ «اتحاد جمهوری های شوروی سوسیالیستی» بر اهریمن «نازیسم»! ب. الف. بزرگمهر ۱۹ اردی بهشت ماه ۱۴۰۱
https://www.behzadbozorgmehr.com/2022/05/blog-post_9.html
۴ ـ برگرفته از یادداشتِ «بسانِ خزش و گزشِ خزندگان» ب. الف. بزرگمهر ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۳
https://www.behzadbozorgmehr.com/2024/06/blog-post_4.html
۵ ـ «اینجا در دسترس تر و سودمندتر از کاریز پاناما و گرینلند و کاناداست» ب. الف. بزرگمهر سوم فروردین ماه ۱۴۰۴
https://www.behzadbozorgmehr.com/2025/03/blog-post_23.html
۶ ـ پیگیری
جنگ بگونه ای که هنوز از سوی روسیه در اوکراین دنبال می شود، دیگر پاسخگوی چنگ
اندازی امپریالیست ها در آنجا که در کردار، پایی استوار در همه ی کنش های جنگی
انجام شده دارند و همزمان با پررویی بیمانندی یاوه هایی چون «ما با روسیه در جنگ نیستیم»
می سرایند، نبوده و نیازمند برخوردی بُرشمند به شیوه ی کمونیستی استوار بر باورهای
خویش است که دشمن امپریالیستی را نیک می شناخت و تا پایان زندگی اش هرگز به زد و
بندی که تنها گلیم خودش را از آب بیرون بکشد، روی نیاورد.*
* آماج سخن، یوسف (ژوزف) استالین است که با سود بردن از زبانزدی نه چندان خوشایند، ولی به اندازه ای بسنده گویا و رسا: سگش به گروه کم و بیش بزرگی از دیوانسالاران کنونی، میرزابنویس های روزنامه نگار نادان و سیاست بازان روسیه که پیش و بیش از هر چیز در اندیشه ی زد و بندهای تازه با امپریالیست ها هستند یا دستکم گوشه چشمی به آن ها دارند، می ارزد.
برگرفته از یادداشت و پی نوشتِ «پیگیری جنگ بگونه ای که هنوز از سوی روسیه در اوکراین دنبال می شود، دیگر پاسخگو نیست» ب. الف. بزرگمهر ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۲
https://www.behzadbozorgmehr.com/2023/07/blog-post_17.html
***
پوتین ـ روسیه نیروهای کی یف را به پایان خواهد رساند
رئیس جمهور روسیه گفت: مردم اوکراین باید بفهمند که فریب رویای غرب برای تحمیل «شکست استراتژیک» به روسیه را خورده اند.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه اعلام کرد که نیروهای روسی در سراسر خط تماس در حال افزایش هستند و به زودی میتوانند ارتش اوکراین را «به پایان برسانند»، در حالی که در مورد تلاشهای حامیان اروپایی کییف برای بههم زدن راه حل دیپلماتیک درگیری اظهارنظر کرد.
رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه در دیدار با خدمه زیردریایی هسته ای آرخانگلسک که مجهز به موشک های مافوق صوت زیرکون است، این اظهارات را بیان کرد. پوتین بار دیگر تاکید کرد که مسکو همیشه به دنبال حل و فصل مناقشه از طریق راههای دیپلماتیک بوده است، اما با فریب و مانع تراشی از سوی غرب مواجه شد - ابتدا با توافقهای شکست خورده مینسک و سپس در جریان مذاکرات صلح استانبول در سال ۲۰۲۲.
او گفت: «مدیران اروپایی آنها... رهبری اوکراین را متقاعد کردند که باید به مقاومت مسلحانه، اساساً تا آخرین اوکراینی، با هدف تحمیل شکست استراتژیک به روسیه ادامه دهند.»
پوتین رهبران غربی ـ به ویژه نخست وزیر سابق بریتانیا بوریس جانسون [چنانچه روزی بتوان کون این مردک مادربخطا را به موشک بست، من خرسند خواهم شد و حتا اگر در بستر مرگ باشم، لبخندی بر لبم خواهد نشاند.]ـ را به دست کم گرفتن عزم روسیه متهم کرد و هشدار داد که نباید توانایی های نظامی این کشور را آسان گرفت.
پوتین به خدمه نیروی دریایی گفت:
«او باید فراموش کرده باشد که افرادی مانند شما وجود
دارند ـ و سلاح هایی مانند زیردریایی شما.» ظاهراً او فراموش کرده است، یا شاید
آنها به سادگی نمی فهمند که مردم روسیه از چه ساخته شده اند. [ملی گرایی و برانگیخن آن را یکبار برای همیشه در گفتار و کردارت کنار
بنه، مردک کوته بین! نه کاری شایسته است و نه از بَردی بلند برخوردار!]
رئیس جمهور روسیه گفت که درگیری در حال رسیدن به نقطه عطف است و نسبت به نتیجه ابراز اطمینان کرد و خاطرنشان کرد که «در سراسر خط درگیری رزمی، نیروهای ما ابتکار راهبردی را در دست دارند.»
چندی پیش گفتم، «ما آنها را لِه خواهیم کرد.» اکنون دلیلی وجود دارد که باور کنیم آنها را تمام می کنیم. سپس، من فکر می کنم یک لحظه درک باید به خود مردم اوکراین برسد.
پوتین علیرغم لحن تند خود، تاکید کرد که روسیه برای مذاکرات صلح باز است - تا زمانی که به دلایل اصلی درگیری پرداخته شود.
او گفت: «ما طرفدار حل این مسائل از طریق راه های مسالمت آمیز هستیم... اما علل ریشه ای باید از بین برود. ما باید امنیت روسیه را برای چشم انداز طولانی تاریخی تضمین کنیم.»
روسیه بارها اعلام کرده است که برای گفتگوهای صلح باز است، اما اصرار دارد که حل و فصل واقعی مناقشه مستلزم یک راه حل دائمی و الزام آور قانونی است. مسکو با هرگونه حضور ناتو در خاک اوکراین مخالف است و از کییف خواسته است که غیرنظامیسازی، غیرنظامیزدایی، پایبندی به موضع بیطرفی و به رسمیت شناختن «واقعیتهای روی زمین» را به رسمیت بشناسد.
در ۱۸ مارس، بر اساس توافقی که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و همتای آمریکایی او، دونالد ترامپ، بر سر آن توافق کردند، به ارتش روسیه دستور داده شد که از حمله به زیرساخت های انرژی اوکراین خودداری کند.
با این حال، وزارت دفاع روسیه از آن زمان چندین نقض اوکراین را گزارش کرده است که آن را تلاشی برای تضعیف تلاشهای میانجیگری ترامپ توصیف کرد.
برگرفته از «آرتی» هشتم فروردین ماه ۱۴۰۴ (بختی برای ویرایش گسترده ی این گزارش نداشتم. افزوده های درون [ ] و برجسته نمایی هابی بوم نیز از آنِ من است. ب. الف. بزرگمهر )
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر